Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. septembra 2019, 12:45
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Kim Kardashian v minulosti povedala, že hrala v Tupacovom klipe. Fanúšikovia ju vypátrali v jednom z legendárnych hitov

HUDBA
Uložiť Uložené

Verejnosti sa podarilo jej slová potvrdiť.

Kim Kardashian dostala v jednom z posledných rozhovorov možnosť prezradiť o sebe niečo, čo doteraz nikto nevedel. Príležitosť využila na to, aby povedala, že v roku 1994, keď mala len 14 rokov, sa zúčastnila natáčania jedného z videoklipov legendárneho rapera Tupaca. Odhalila aj to, že priamo na pľaci musela tvorcom klamať, že už je dospelá. Ani ona sama si však nebola istá, o aku skladbu išlo, informuje Hip Hop n More

Odporúčané
20 zaujímavostí o Kim Kardashian, ktoré si (možno) nevedel 20 zaujímavostí o Kim Kardashian, ktoré si (možno) nevedel 19. apríla 2019, 14:08

Známa podnikateľka a modelka prezradila, že v skutočnosti hlavný aktér Tupac sa na pľaci neobjavil a ona sama nikdy výsledný záznam nevidela. V rozhovore však natoľko podrobne popísala jednotlivé zábery, že sa fanúšikom veľmi rýchlo podarilo skladbu vypátrať. Ide o vec All About U, ktorá patrí medzi úspešné hity legendárneho rapera. 

Kim tak opäť svojich fanúšikov aj hejterov prekvapila, čo sa jej darí na pravidelnej báze. Nedávno oznámila, že sa chystá vstúpiť do advokátskej komory, niekoľkým doživotne odsúdeným väzňom vybavila amnestiu, spustila novú značku s kontroverzným názvom a všetko zavŕšila, keď volala do Bieleho domu, aby sa Donald Trump začal zaujímať o prepustenie ASAP Rockyho. Na jej podnet americký prezident skutočne vyzval švédskeho premiéra.

Kim Kardashian nájdeš v 3:05, 3:27 a 4:22 v modrých šatách

 

Domov
Zdieľať
Diskusia