Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. septembra 2019, 10:47
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Ku Ariane Grande a Kanyemu Westovi sa pridáva Justin Bieber. Budú ponožky v Crocsoch hitom budúcnosti?

MÓDA ARIANA GRANDE CROCS JUSTIN BIEBER KANYE WEST
Uložiť Uložené

Americkí interpreti sa rozhodli, že z dlhodobo kritizovanej a neslávnej kombinácie spravia trend, ktorý budú všetci kopírovať.

Len pred pár dňami sa na verejnosť dostali fotografie nového modelu Kanyeho obuvi, tentokrát však nejde o klasické tenisky, ale špeciálny model Crocsov inšpirovaný dizajnom Yeezy. Krátko po tom pridala na svoj instagramový profil fotku v originálnych vzdušných gumových prezúvkach aj Ariana Grande, tá pohoršila časť verejnosti aj tým, že svoje Crocsy skombinovala s ponožkami. 

Odporúčané
Svet si uťahuje z nových bežeckých Crocsov Kanyeho Westa. Ľudia generujú nechápavé statusy a vtipné reakčné obrázky Svet si uťahuje z nových bežeckých Crocsov Kanyeho Westa. Ľudia generujú nechápavé statusy a vtipné reakčné obrázky 13. septembra 2019, 8:48

Aktuálne sa ku hviezdnej dvojici pridáva aj Justin Bieber a nám je už teraz jasné, že ponožky v Crocsoch budú čoskoro novým trendom na celom svete. Pôvodne bola síce táto kombinácia považovaná za módne faux pas, práve takto však v dnešnej dobe vzniká módny ošiaľ. 

Ku Ariane Grande a Kanyemu Westovi sa pridáva Justin Bieber. Budú ponožky v Crocsoch hitom budúcnosti?

V minulosti so značkou Crocs spolupracoval napríklad aj Post Malone, v tom čase však nešlo o žiadny ošiaľ. Teraz sme svedkami nespočetného množstva Tweetov a instagramových fotiek  o tom, ako sa letná obuv vracia do módy, a to aj napriek príchodu chladnejšieho počasia. Sila influencerov sa tak opäť ukazuje ako presviedčací nástroj, ktorý sa dá nahradiť len veľmi ťažko. 

Odporúčané
Ariana Grande si obula ponožky do Crocsov a internet sa zbláznil Ariana Grande si obula ponožky do Crocsov a internet sa zbláznil 13. septembra 2019, 14:14
Domov
Zdieľať
Diskusia