Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. septembra 2019, 14:14
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Ariana Grande si obula ponožky do Crocsov a internet sa zbláznil

HUDBA ARIANA GRANDE CROCS
Uložiť Uložené

Snáď neexistuje kúsok oblečenia, ktorý by dokázal ľudí polarizovať tak, ako slávne Crocsy.

Okolo Ariany Grande to aktuálne žije hneď z niekoľkých dôvodov. Okrem toho, že spoločne s Miley Cyrus a Lanou Del Rey vydali sprievodný soundtrack k Charlieho anjelom, jej internet ešte stále nezabudol, že sa pustila do právneho sporu s Forever 21.

Odporúčané
Ariana Grande žaluje obchod s oblečením o 10 miliónov za použitie dvojníčky v kampani po tom, čo odmietla spoluprácu Ariana Grande žaluje obchod s oblečením o 10 miliónov za použitie dvojníčky v kampani po tom, čo odmietla spoluprácu 4. septembra 2019, 9:48

Ten sa však obrátil proti nej, pretože sa prišlo aj na jej prešľapy v kopírovaní trendov, konkrétne si mala údajne privlastniť černošskú estetiku a vykradnúť pri tom Rihannu a viaceré známe dizajnérky. 

Tentokrát sa do nej verejnosť obula kvôli novým fotografiám, kde pózuje pre zrkadlom počas toho, ako má na nohách ponožky a Crocsy. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Ariana Grande (@arianagrande),

To výrazne pobúrilo všetkých, ktorí túto kombináciu považujú za módne faux pas. Našlo sa aj množstvo takých, ktorí majú opačný názor a tvrdia, že si môže speváčka na seba dať čokoľvek a aj napriek tomu vyzerá skvelo. Podobne ako v prípade nových Yeezy Crocsov Kanyeho Westa, aj v tomto prípade sme sa dočkali nespočetného množstva reakcií na Twitteri. 

Ariana je influencerka ako sa patrí, fanúšikov okamžite dostala do obchodu 

 „Ariana nosí Crocsy, je normálny smrteľník ako my, priatelia,“ píše fanúšik

 Ako je možné, že aj v Crocsoch vyzerá tak dobre? 

Domov
Zdieľať
Diskusia