Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. septembra 2019, 17:51
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Taylor Swift zrušila vystúpenie. Organizátori koncertu údajne nechali zomrieť 6 koní, tvrdia aktivisti

HUDBA TAYLOR SWIFT
Uložiť Uložené

Speváčka zrušila vystúpenie po tom, čo sa dozvedela o praktikách organizátorov.

Pred pár dňami sa na verejnosť dostala informácia o tom, že Taylor Swift bude vystupovať na každoročnej udalosti Melbourne Cup.

Tá je už niekoľko rokov považovaná aktivistami považovaná za kontroverznú, keďže ide o jeden z najväčších dostihových pretekov na svete, kde údajne nechávajú organizátori umierať kone. Za posledných šesť rokov ich malo podľa informácií z oficiálnej petície na change.org byť zabitých až 6. 

Odporúčané
Kendall Jenner, Justin Bieber aj Demi Lovato kritizujú Taylor Swift. Vraj si nevážila svojich priateľov Kendall Jenner, Justin Bieber aj Demi Lovato kritizujú Taylor Swift. Vraj si nevážila svojich priateľov 3. júla 2019, 10:54

Aktivisti bojujúci za práva a slobodu zvierat už počas minulého ročníka tejto udalosti rozbehli iniciatívu #NupToTheCup, ktorú chcú presadzovať aj v tomto roku. Ešte na začiatku týždňa vyzvali aj speváčku, aby sa k ním pridala a svojim koncertom nepodporovala týranie zvierat. 

CNN aktuálne informuje, že Taylor Swift skutočne vystúpenie na Melbourne Cup 2019 zrušila. Stránka dostihovej udalosti ako dôvod uvádza, že je pre speváčku logisticky nemožné dostaviť sa, pretože sa jej zmenil program. Fanúšikom sa organizátor ospravedlnil a dúfa, že Taylor Swift prípde v budúcom roku. 

Odporúčané
Taylor Swift stratila práva na väčšinu svojej tvorby. Píše o šikane od Kanyeho Westa, obul sa do nej aj Justin Bieber Taylor Swift stratila práva na väčšinu svojej tvorby. Píše o šikane od Kanyeho Westa, obul sa do nej aj Justin Bieber 1. júla 2019, 10:34
Domov
Zdieľať
Diskusia