Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. septembra 2019, 14:37
Čas čítania 0:00
Alexandra Murajdová

Muži za sebou ťahali žraloka na lodi, až kým nezomrel, do ryby zas liali alkohol. Teraz spoznali svoj trest

ZAUJÍMAVOSTI TÝRANIE ZVIERAT ŽRALOK
Uložiť Uložené

Zverejnili video, na základe ktorého ich neskôr udali.

Traja chlapi boli obvinení na základe videa, ktoré zverejnili na sociálnych sieťach ešte v roku 2017 a neskôr sa stalo virálnym. Na videu môžeš chlapov počuť, ako sa smejú a ukazujú na žraloka so slovami: „Aha, už je skoro mŕtvy.“  Keď sa o prípad začala zaujímať polícia, našli aj iné videá, informuje The IndependentNa jednom strieľajú na žraloka, na inom lejú do živej ryby alkohol. Na základe týchto skutočností im bol vymeraný trest.

Prvý z nich, Robert Benak, vo väzení strávi 10 dní. Okrem toho musí zaplatiť pokutu 2 500 dolárov, čo predstavuje 2 250 eur. Rovnako strávi 250 hodín pomáhaním v útulku pre zvieratá. Na tri roky mu odobrali licenciu na rybárčenie. K priestupku týrania zvierat sa priznal vo štvrtok, tesne predtým, ako mal začať jeho súd.

Odporúčané
Žena z Galanty psa zanedbávala tak, že ho zožieral hmyz a reťaz mu vrástla do krku. Surové týranie už rieši polícia Žena z Galanty psa zanedbávala tak, že ho zožieral hmyz a reťaz mu vrástla do krku. Surové týranie už rieši polícia 17. januára 2019, 13:57

Druhý muž, ktorý s ním bol na lodi, dostal podobný trest. Päť víkendov musí byť za mrežami, čo tvorí desať dní. Tretí muž, ktorí bol s nimi na lodi, dostal trest tiež, no nie je známe aký.

Domov
Zdieľať
Diskusia