Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. septembra 2019, 13:58
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Robert Downey Jr. sa údajne vráti ako Iron Man v sólovke Black Widow

Robert Downey Jr. sa údajne vráti ako Iron Man v sólovke Black Widow
Zdroj: Marvel Studios/Disney
FILMY A SERIÁLY BLACK WIDOW IRON MAN
Uložiť Uložené

Malo by ísť o cameo rolu.

Sólovka Black Widow je plná tajomstiev a zaujímavostí, o ktorých si čosi povieme v iný deň. Dnes sme sa však vďaka Deadline dozvedeli, že Marvel skutočne plánuje využiť fakt, že ide o prequel k Infinity War, a to účasťou iných hrdinov z univerza. Mnohí očakávajú prítomnosť Hawkeya, no o tom sa zatiaľ nediskutovalo. 

Podľa všetkého sa ale ukáže Tony Stark ako Iron Man. Robert Downey Jr. už s MCU skončil, keďže jeho Iron Man je mŕtvy, no špekulovalo sa už aj o tom, že sa vráti nahovoriť hlas pre AI, ktorá má zaúčať jeho nástupcu, Ironheart.

Odporúčané
Pomaly sa tešte na novú hororovú hru Soma Pomaly sa tešte na novú hororovú hru Soma 3. januára 2014, 14:26


Avšak, keďže Black Widow je prequel (odohráva sa po Civil War a pred Infinity War), Robert Downey Jr. sa môže vrátiť v klasickej role. Nemalo by však ísť o nič veľké. Skôr rátame s cameom alebo rozšíreným cameom, kedy môže Tony Natashe na chvíľu pomôcť. Nakoniec, práve on ju varoval pred tým, že teraz po nej pôjdu.

Bolo to na konci Civil War a až donedávna sme netušili, o čom to hovorí, keďže sa k tomu už žiadna postava nevrátila. Natasha však zažije poriadny kus nebezpečenstva a je možné, že bude potrebovať pomoc. A teraz si predstav Downeyho Iron Mana v nejakom traileri. Už len z toho bude tá miliarda v kinách istá. 

Na záver tu pre teba ešte máme zverejnenie alternatívnej potitulkovej scény z prvého Iron Mana (2008). V nej Tonyho navštívil Nick Fury, aby sa spolu porozprávali o Avengers. V alternatívnej verzii ale postava Sama Jacksona spomína Spider-Mana a mutantov. 

Robert Downey Jr. sa údajne vráti ako Iron Man v sólovke Black Widow
Domov
Zdieľať
Diskusia