Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. augusta 2019, 19:21
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Zuzana Čaputová ohúrila na fotke vo vojenskom oblečení. Chce zlepšiť vybavenie, príležitosti na výcvik a atraktivitu vojenčiny

ZAUJÍMAVOSTI ZUZANA ČAPUTOVÁ
Uložiť Uložené

Prezidentka sa s veliteľmi ozbrojených síl rozprávala o problémoch, ktoré sa dlhodobo našej armády týkajú.

Prezidentka Zuzana Čaputová má po pár mesiacoch vo funkcii za sebou niekoľko zahraničných návštev. Zároveň sa snaží Slovensko spájať aj prejavmi reagujúcimi na aktuálne politické diane a dôležité vyšetrovania, ktoré môžu byť pre budúcnosť krajiny kľúčové. Zároveň nezabúda ani na ďalšie orgány a v konečnom dôsledku je na mieste si prácu aspoň občas užiť.

Aktuálne zverejnila na svojom facebookovom profile fotografiu vo vojenskom oblečení a za necelú hodinu si vyslúžila 10-tisíc lajkov. Ako sme písali už skôr, Zuzana Čaputová nie je len hlavou štátu, ale taktiež módnou ikonou a môže si dovoliť obliecť hoci aj maskáče a kanady. 

Odporúčané
Bude Zuzana Čaputová okrem prezidentky aj plnohodnotnou módnou ikonou? Bude Zuzana Čaputová okrem prezidentky aj plnohodnotnou módnou ikonou? 2. apríla 2019, 14:42

S jedenástimi vojenskými veliteľmi ozbrojených síl sa v prezidentskom paláci stretla, aby prediskutovala niektoré kľúčové aspekty: “Máme modernizačné plány, ktoré máme problém naplniť a čelia kritike o svojej realizovateľnosti a netransparentnosti. A tiež, len veľmi málo, alebo vôbec nie je počuť hlas vojenských profesionálov,“ zhodnotila.

Prezidentka je zároveň aj hlavnou veliteľkou ozbrojených síl, a preto na stretnutí pripomenula, že sa o stav obrany Slovenska zaujíma už od nástupu do funkcie. Veliteľov sa chce preto podľa TASR pýtať napríklad na vybavenie vojakov, príležitosti na výcvik či atraktivitu vojenského povolania. 

 

Domov
Zdieľať
Diskusia