Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. augusta 2019, 19:47
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Do Eda Sheerana sa obúva legenda grime scény. Kradne štýl, aby sa zapáčil rapovým fanúšikom

HUDBA ED SHEERAN
Uložiť Uložené

Wiley zaútočil na Twitteri a Instagrame na Eda Sheerana, ktorého sa následne zastal Stormzy.

Legendárny raper Wiley v sérii Tweetov zaútočil na najpopulárnejšieho speváka planéty, ktorému vyčíta, že sa chce priživiť na obrovskom rozmachu grime štýlu. Práve Wiley je známy aj ako krstný otec tohto žánru, a tak sú jeho slová považované za relevantné, čo síce pozíciu Eda Sheerana ohroziť nemôže, minimálne majú fanúšikovia možnosť zamyslieť sa. 

Po krátkej dobe útoky smerom ku popovej hviezde z internetu zmizli, a tak je možné, že si to medzi sebou zainteresované osoby vydiskutovali mimo očí fanúšikov. 

Odporúčané
Turné Eda Sheerana zarobilo už 740 miliónov dolárov. Spevák pokoril svetový rekord U2 z roku 2011 Turné Eda Sheerana zarobilo už 740 miliónov dolárov. Spevák pokoril svetový rekord U2 z roku 2011 2. augusta 2019, 21:27

Wiley sa už dostal aj do konfliktu s inými známymi interpretmi, medializovaný bol napríklad jeho spor s Drakeom a nedávno sa znova obul aj do svojho nasledovníka Skeptu. A aj keď sme si mysleli, že sa už upokojil, v skutočnosti sa len presunul na inú sociálnu sieť. 

Na Instagrame najprv Eda vysmial, že robí grime. Tvrdí, že nejde o závisť ani nenávisť a ironicky dodáva, že len musí vyrásť, aby to pochopil. Zároveň mu zakazuje, aby ďalej tvoril hudbu v tomto štýle a svoj názor rozvinul na viac ako desať dalších komentárov, čo už nedalo Stormzymu a rozhodol sa ho upokojiť. Práve on je totiž hosťom na tracku Take me back to London, ktorý aktuálne Wileymu vadí najviac. 

Odporúčané
Na Pohode sa starala o headlinera: Vybavovať drogy umelcom máme prísne zakázané (Rozhovor) Na Pohode sa starala o headlinera: Vybavovať drogy umelcom máme prísne zakázané (Rozhovor) 17. júla 2019, 13:42

Stormzy sa pokúsil situáciu aspoň trochu upokojiť a postavil sa za Eda Sheerana: „Wiley, ty vieš, že Ed to robí od začiatku a od začiatku sa na nič nehral. Vieš, že ťa mám rád a rešpektujem ako brata, ale toto nerob.“ 

 
Domov
Zdieľať
Diskusia