Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. augusta 2019, 11:19
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Limitovaný model Bugatti Centodieci za takmer 9 miliónov ti firma nemusí predať, ani keď máš neobmedzený rozpočet

TECH BUGATTI
Uložiť Uložené

Hyperšport Centodieci luxusnej značky má všetky charakteristické prvky a z nuly na stovku sa dostane za 2,4 sekundy.

Luxusná automobilka Bugatti prestavila limitovaný model Centodieci, ktorého cenovka bude dosahovať približne 9 miliónov €. Zároveň upozorňuje, že výber majiteľov bude podliehať prísnym pravidlám a ani vysoký rozpočet boháčom nemusí stačiť na to, aby mohli zberateľský kúsok vlastniť.  

Odporúčané
Na akých autách sa vozí slovenská rapová scéna? Najväčším hitom sú luxusné Audiny, bavoráky a Mercedesy Na akých autách sa vozí slovenská rapová scéna? Najväčším hitom sú luxusné Audiny, bavoráky a Mercedesy 8. januára 2017, 16:31

Po dizajnovej stránke nesie novinka všetky charakteristické prvky hyperšportu od Bugatti, zároveň nápadne pripomína model EB 110 zo skorších deväťdesiatych rokov, ktorému týmto spoločnosť vzdáva poctu. Zatiaľ nemáme presné údaje, kedy budú vozidlá Centodieci dostupné, podľa topspeed.sk by ich malo byť vyrobených presne 10 kusov. 

Ani technické parametre zatiaľ nie sú špecifikované, odborníci však predpokladajú, že Bugatti využije overejnú techniku z modelu Chiron. Z nuly na 100 sa nový model dostane za 2,4 sekundy, na 200 za 6,1 sekundy a na 300 km/h za 13,1 sekúnd. Maximálna rýchlosť by mala byť obmedzená na 380 km/h.

Domov
Zdieľať
Diskusia