Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. augusta 2019, 8:51
Čas čítania 0:00
Vl Mi

Svetoznáma značka Victoria's Secret najala do svojej kampane historicky prvýkrát transgender modelku

MÓDA VICTORIA'S SECRET
Uložiť Uložené

Prekvapivý krok zo strany Victoria's Secret.

Victoria's Secret spravila obrovský krok a podľa všetkého spolupracuje s transgender modelkou. Konkrétne ide o Valentinu Sampaio z Brazílie, ktorá na Instagrame zverejnila fotografiu, z ktorej vyplýva, že spolupracuje so známou značkou. Pod fotkou píše „VS Pink“, pod príspevkom sú hastagay diversity, vspink či campaign, všimli si FoxNews.

Spoluprácu potvrdzujú aj slová modelky Lais Ribeiro, ktorá tweetovala, že bola šťastná, že zažila prvé fotenie s Valentinou Sampaio pre Victoria's Secret. 22-ročná transgernder modelka z Brazílie pritom nie je žiadnou novou tvárou. V roku 2017 vo februári si ju mohol vidieť v časopise Vogue.

Odporúčané
Victoria's Secret prehliadka bude tento rok zrušená, vyhlásila jedna z dvorných modeliek značky Victoria's Secret prehliadka bude tento rok zrušená, vyhlásila jedna z dvorných modeliek značky 2. augusta 2019, 7:38

To, že Victoria's Secret spolupracuje s transgender modelkou, je prekvapenie. Koncom minulého roka sa totiž vedúci marketingu spoločnosti Ed Razek vyjadril, že nemieni spolupracovať s plus size či transgender modelkami v rámci televíznej módnej prehliadky. Dôvodom malo byť to, že show „znázorňuje fantáziu“ a má to byť biznis, nie obchodný dom, kde nájdeš všetko. Neskôr sa však ospravedlnil. Odvtedy sa zrejme pohli ľady a známa módna značka je otvorená rôznorodým spoluprácam.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Valentina Sampaio (@valentts),

Domov
Zdieľať
Diskusia