Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. augusta 2019, 7:38
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Victoria's Secret prehliadka bude tento rok zrušená, vyhlásila jedna z dvorných modeliek značky

MÓDA VICTORIA'S SECRET
Uložiť Uložené

Jedna z najznámejších módnych prehliadok sa zrejme neuskutoční.

Obľúbená módna prehliadka Victoria's Secret sa tento rok neuskutoční. V rozhovore pre The Daily Telegraph to povedala modelka Shanina Shaik, ktorá sa v minulých rokoch na prehliadke viackrát zúčastnila, upozornil Huffington Post.

Momentálne však prežíva zmenu svojej zaužívanej rutiny, pretože po minulé roky v tomto období na sebe tvrdo pracovala ako Victoria's Secret anjelik, lenže tentokrát by bol špeciálny tréning zbytočný. „Tento rok sa šou nanešťastie neuskutoční. Je to niečo, na čo nie som zvyknutá, pretože som o takomto čase zvykla trénovať ako anjelik,“ vyhlásila v rozhovore.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený SHANINA SHAIK (@shaninamshaik),

Na druhej strane, neznamená to, že módna prehliadka bola zrušená navždy. Modelka doplnila, že Victoria's Secret sa len rozhodli pozmeniť tradičný koncept, na čo nepochybne vplývali aj historicky najnižšie čísla sledovanosti vysielania šou v americkej televízii.

Samotný šéf spoločnosti L Brands Les Wexner, ktorá vlastní značku Victoria's Secret, objasnil, že móda sa neustále vyvíja, a tak sa musí vyvíjať aj ich šou. Týmito slovami reagoval na neúspech tej poslednej na televíznych obrazovkách. Zatiaľ však nevedno, aký formát si značka zvolí.

Domov
Zdieľať
Diskusia