Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. júla 2019, 14:01
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Eminem a 50 Cent nakladajú Ja Rulovi ako za starých čias

HUDBA 50 CENT EMINEM
Uložiť Uložené

Ani po dvoch dekádach spor medzi populárnymi americkými rapermi neustáva.

Začiatok sporu medzi 50 Centom a Ja Rulom sa datuje ešte do minulého tisícročia, konkrétne do roku 1999, keď uzreli svetlo sveta prvé disstracky. Nenávisť a zároveň snaha priživiť sa jeden na druhom pokračuje až do dnešného dňa, aj keď si dvojica posiela odkazy už len mimo hudby. 

Ešte v minulom roku Fifty vykúpil všetky lístky z predných radov na Ja Rulov koncert, aby ostali prázdne, teraz aspoň posiela odkaz prostredníctvom Instagramu. Príspevok bol síce vymazaný, 50 Cent si v ňom však natáčal toto video DJa Akademiksa a Ja Rula s jeho DJom vysmieval, že ich nechcú pustiť to jedného z populárnych podnikov v New Yorku. 

Ja Rule už stihol odpovedať. Na svoj instagramový profil pridal video potkana a 50 Centa sa pod civilným menom pýta, či je to naozaj on. Zároveň zverejnil dokument, v ktorom je Fifty uvedený ako anonym spolupracujúci s políciou v prípade vraždy Lodiho Macka. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa JaRule (@ruleyorkcity),

Aby toho nebolo pre Ja Rula málo, pripomenul sa mu aj Eminem, hosťujúci na skladbe Bang, ktorá patrí raperovi menom Conway. Ten vydáva svoju tvorbu pod labelom Shady Records aj napriek tomu, že bol k nemu osud krutý. Po prestrelke v roku 2012 bol totiž zasiahnutý do zadnej časti hlavy a má paralyzovanú polovicu tváre. 

Odporúčané
10 zaujímavostí o Eminemovi, o ktorých si (možno) nevedel 10 zaujímavostí o Eminemovi, o ktorých si (možno) nevedel 17. októbra 2022, 9:30

Veterán z Detroitu tak svojou prítomnosťou na tracku dodáva svojmu kolegovi nezanedbateľný kredit a zároveň pripomína Ja Rulovi, že je rád, že pred skoro 20 rokmi ich beef neutíchol. 

Eminem ešte v skladbe dodáva, že chce byť prirovnávaný k legendám ako Biggie alebo Tupac či Marilyn Manson, nepraje si však, aby ho niekto porovnával s Iggy Azalea alebo Milli Vanilli.

Domov
Zdieľať
Diskusia