Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. júla 2019, 19:47
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Zachráni ASAP Rockyho Kim Kardashian? Dala na Snoop Doggove prosby a upozornila Biely dom

HUDBA ASAP ROCKY
Uložiť Uložené

Kim Kardashian bude čoskoro členkou advokátskej komory a má za sebou viacero úspešných prípadov, kedy dostala ľudí z väzenia.

Ešte pred približne týždňom sa k uväzneniu ASAP Rockyho vo švédskom väzení vyjadril aj legendárny Snoop Dogg. Ten apeloval na Kim Kardashian, ktorá sa má v dohľadnej dobe stať členkou advokátskej komory, aby populárnemu raperovi pomohla prostredníctvom svojich kontaktov. Snoop Dogg rovnako vyzýval aj Kanyeho Westa, aby svojej polovičke dohovoril. 

Odporúčané
Americké Ministerstvo zahraničných vecí posiela odkaz do Švédska a bráni ASAP Rockyho. Zadržanie vzbudzuje podozrenia a obavy Americké Ministerstvo zahraničných vecí posiela odkaz do Švédska a bráni ASAP Rockyho. Zadržanie vzbudzuje podozrenia a obavy 18. júla 2019, 7:25

Dnes sa vďaka TMZ dozvedáme, že Kim Kardashian už poťahala za svoje nitky v Bielom dome. Podobne ako v predošlých prípadoch sa ozvala Trumpovmu zaťovi a ten šiel priamo za tým najkompetentnejším. Americký prezident si aktuálne uvedomuje, čo sa s ASAP Rockym vo Švédsku deje a jeho tím intenzívne pracuje na prepustení populárneho rapera. 

Vďaka Kim sa členovia Bieleho domu prepojili telefonicky s Rockyho manažmentom. Švédske úrady zatiaľ nereagovali, podľa ďalších informácií od TMZ by sa však mohli rozhodnúť aj pre „útok.“ Ak by prokuratúra chcela, mohla by svoje rozhodnutie posunúť o ďalšie 3 týždne a ďalej držať Flacka za mrežami. 

Odporúčané
Pre ASAP Rockyho môže mať uväznenie fatálne dôsledky, možno aj koniec kariéry, tvrdí jeho právnik. Najvyšší súd odvolanie zamietol Pre ASAP Rockyho môže mať uväznenie fatálne dôsledky, možno aj koniec kariéry, tvrdí jeho právnik. Najvyšší súd odvolanie zamietol 9. júla 2019, 9:40

Viac informácií by sme mohli dostať už v piatok, na kedy je naplánované pojednávanie. Raperovi hrozí až 6 rokov za útok s priťažujúcimi okolnosťami. S tým sa okrem mnohých amerických interpretov nestotožňuje ani viac ako 600-tisíc fanúšikov, ktorí podpísali petíciu za prepustenie.

Zatiaľ stále nie je jasné, čo v tomto prípade Švédi sledujú, keďže všetky dostupné dôkazy poukazujú na to, že Rocky síce napadol jedného z mužov, ktorí ho obťažovali, máme možnosť vidieť aj to, čo tomu predchádzalo

Odporúčané
Justin Bieber, Nicki Minaj, Post Malone a desiatky ďalších bojujú za slobodu ASAP Rockyho. Vraj je držaný v neľudských podmienkach Justin Bieber, Nicki Minaj, Post Malone a desiatky ďalších bojujú za slobodu ASAP Rockyho. Vraj je držaný v neľudských podmienkach 11. júla 2019, 9:28
Domov
Zdieľať
Diskusia