Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. apríla 2019, 12:43
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Kim Kardashian sa chce stať právničkou. Už mesiace praxuje v advokátskej kancelárii

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Kim sa boj za spravodlivosť očividne zapáčila.

Kim Kardashian zrejme nepatrí medzi osobnosti, u ktorých by si tipoval, že majú zálusk na právnickú kariéru. Hviezda reality show však všetkých v najnovšom rozhovore pre magazín Vogue presvedčila o opaku, keď vyhlásila, že už od minulého leta sa venuje koncipientskej praxi v jednej advokátskej kancelárii v San Franciscu.

Nevedno, akej právnej oblasti zasvätila posledné mesiace svojho života, ale Kim sa v minulosti verejne postavila za udelenie milosti pre 63-ročnú Alice Marie Johnson, ktorá bola odsúdená za drogovú trestnú činnosť na dlhých 21 rokov.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Kim Kardashian West (@kimkardashian),

Možno sa preto chce zamerať na trestné právo, protidrogovú legislatívu či oblasť imigrácie, pretože aj samotná rodina Kardashianovcov má svoje korene v Arménsku.

Kim by sa mohla stať právničkou po tom, čo v roku 2022 úspešne zvládne oficiálne štátne testy na vstup do právnickej komory v Kalifornii. Ako upozornilo CNN, práve Kalifornia je jeden zo štátov, ktorý umožňuje ľuďom uchádzať sa o právnickú profesiu bez toho, aby museli absolvovať vysokoškolské právnické vzdelanie.

Domov
Zdieľať
Diskusia