Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. júla 2019, 9:40
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Pre ASAP Rockyho môže mať uväznenie fatálne dôsledky, možno aj koniec kariéry, tvrdí jeho právnik. Najvyšší súd odvolanie zamietol

HUDBA ASAP ROCKY ŠVÉDSKO
Uložiť Uložené

Americký raper čelí naozaj veľkému problému a zatiaľ sa na slobodu nedostane. Vo väzbe bude musieť pravdepodobne zostať až do súdneho pojednávania.

HNHH aktuálne informuje o ďalších novinkách týkajúcich sa prípadu jedného z najpopulárnejších interpretov planéty, ktorým v súčasnosti žije celý rapový svet. ASAP Rocky sa ešte počas minulého týždňa dostal do konfliktu s neznámymi ľuďmi počas obyčajnej prechádzky po Štokholme.

Na svojom Instagrame celé dianie zdokumentoval, a tak vieme, že jeho tím začali údajne bezdôvodne otravovať dvaja muži, ktorých raper opísal ako „závislých na drogách, ktorí nie sú jeho fanúšikovia.“ Okrem vykrikovania na známu osobu ešte vraj udierali okoloidúce ženy po zadku a správali sa nevhodne

Odporúčané
ASAP Rocky bol zatknutý vo Švédsku. Napadol muža, ktorý ho prenasledoval a obťažoval ASAP Rocky bol zatknutý vo Švédsku. Napadol muža, ktorý ho prenasledoval a obťažoval 4. júla 2019, 9:39

Situácia sa vyhrotila, keď jeden z dvojice udrel Rockyho ochranku slúchadlami do tváre. Vtedy zakročil aj samotný raper a na záberoch získaných portálom TMZ od náhodných ľudí vidíme, ako najprv jednu osobu zhodil na zem a následne ju udrel. 

Tento konflikt má v súčasnosti veľmi vážnu dohru, keďže známy interpret je aj po týždni od zadržania za mrežami vo Švédsku. Pôvodne tam mal stráviť len tri dni, prokuratúra nakoniec požiadala o predĺženie, kým sa prípadnnevyšetrí, minimálne však dva týždne. TMZ ešte informuje, že v prípade preukázania Rockyho viny za  útok s priťažujúcimi okolnosťami by mohol celkovo stráviť vo väzení až šesť rokov.

Odporúčané
ASAP Rockymu hrozí až 6 rokov za mrežami. Prokuratúra žiada o predĺženie väzby, kým sa prípad nevyšetrí ASAP Rockymu hrozí až 6 rokov za mrežami. Prokuratúra žiada o predĺženie väzby, kým sa prípad nevyšetrí 5. júla 2019, 10:10

Najnovšie informácie hovoria o tom, že Najvyšší súd odmietol odvolanie a žiadosť o prepustenie ASAP Rockyho. Odôvodnením má byť podľa právnika, že raper kvôli uväzneniu príde až o 1,6 milióna dolárov a celá situácia môže mať vážny dopad na jeho kariéru v zmysle jej ukončenia. 

Tieto skutočnosti však Najvyšší súd do úvahy nezobral a hlava ASAP Mob tak bude musieť podľa všetkého čakať, až kým nebude stanovený oficiálny dátum pojednávania. 

Zo správy sa ešte dozvedáme, že Flacko v súčasnosti nemá ani prístup k telefónu a jediným spôsobom, ako sa dá kontaktovať, sú klasické listy. On sám sa údajne vyjadril, že je „znepokojený situáciou,“ čo je, samozrejme, pochopiteľné. Zároveň si verejnosť ani médiá nevedia vysvetliť kroky švédskej polície, keďže všetky obrazové materiály by mali hrať v prospech rapera a jeho dvoch kolegov ako poľahčujúce okolnosti.   

Právnik ASAP Rockyho hovorí, že podľa súdu je raper nebezpečenstvom pre spoločnosť v prípade, že by opustil krajinu

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

@Asaprocky’s lawyer speaks on his current situation FREE ROCKY

Príspevok, ktorý zdieľa Our Generation Music (@ourgenerationmusictv),

Podľa očakávaní sa za svojho kolegu postavili aj populárni kolegovia, ktorí sú presvedčení o tom, že je Rocky nevinný. Tyler, the Creator aj Schoolboy Q už Švédsko dokonca bojkotujú a tvrdia, že v tejto krajine viac nebudú vystupovať. Rovnako sa pár dní po uväznení verejne vyjadril aj Travis Scott a celý ASAP Mob aj široká verejnosť šíria hashtag #freeflacko, resp. #freerocky.

Domov
Zdieľať
Diskusia