Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. júla 2019, 15:46
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Učiteľ chcel od študentky za lepšie známky sex, homáre a mäso z losa. Za svoje správanie dostal výpoveď

ZAUJÍMAVOSTI KORUPCIA
Uložiť Uložené

Tento kanadský učiteľ mal víziu bohémskeho života za to, že dá študentke lepšie známky.

Už sme počuli o rôznych prípadoch korupcie na školách, univerzitný učiteľ na kanadskej škole Cape Breton však bizarnosťou požiadavok prekonal veľmi veľa kolegov. Lokálny Chronicle Herald informuje o slovách jednej zo študentiek, ktorá ešte v prvej polovici roka mala údajne chodiť na doučovania k zamestnancovi kvôli problémom s náročnými testami.

Ten jej okrem vysvetlenia učiva ponúkal aj možnosť, aby boli kamarátmi s výhodami výmenou za lepšie známky. Taktiež jej dával rôzne návrhy a nemiestne otázky. Pýtal sa na počet bývalých partnerov, či už študentka vyskúšala nejaké drogy a či by sa s ním chcela vyspať. 

Odporúčané
Slovensko patrí medzi najskorumpovanejšie krajiny Európy. Každým rokom sme na tom horšie Slovensko patrí medzi najskorumpovanejšie krajiny Európy. Každým rokom sme na tom horšie 30. januára 2019, 10:11

Ešte predtým žiadal úplatky vo forme naturálií. Konkrétne homáre a mäso z losa, ktoré študentka učiteľovi sľúbila, keďže jej skutočne na lepších známkach záležalo. Zároveň tvrdí, že bola zúfalá a uvedomuje si svoju chybu. Keď chcela úplatok zamestnancovi univerzity z kufra svojho auta študentka dať, navrhol jej, aby sa spolu zviezli do hotela, kde mali mať sex.

Naliehavú ponuku podľa vlastných slov odmietla a v tom momente sa definitívne rozhodla, že už ďalej nebude tajiť, čo sa deje. Všetko prezradila vedeniu, oddeleniu ľudských zdrojov aj zástupcom študentov. Tí boli údajne veľmi chápaví a do 24 hodín učiteľa suspendovali.  Samotná škola v súčasnosti nechce o situácii verejne hovoriť vzhľadom na rešpekt ku členom univerzity. 

Univerzitný učiteľ požadoval od študentky sex, homáre a mäso z losa za lepšie známky, dostal výpoveď
Univerzitný učiteľ požadoval od študentky sex, homáre a mäso z losa za lepšie známky, dostal výpoveď Zdroj: www.facebook.com
Domov
Zdieľať
Diskusia