Ochutnali sme domáce fašírky v netradičnom prevedení.
Stánky s občerstvením rastú ako huby po daždi a na bratislavskej street food scéne opäť pribudla nová prevádzka. Tentokrát ide o tradičné domáce fašírky v klasickom, ale i modernom prevedení.
My sme sa ich vybrali ochutnať pred Polus City Center, kde malo Fašírkovo pristavený svoj pojazdný vozík, s ktorým sa pravidelne presúvajú po celej Bratislave a jej okolí.
V článku sa dozvieš:
- Ako vznikol nápad rozbehnúť Fašírkovo
- Akú netradičnú ponuku jedál tam môžeš nájsť
- Z čoho je vyrobená vegetariánska fašírka
- Či si prídu na svoje aj vegáni
- Aké majú ceny
- Kde ich môžeš najbližšie zastihnúť
Vypredané fašírky
Za pultom sa usmieval pán majiteľ Juraj Cecko, ktorý osobne pripravoval porcie pre nedočkavých zákazníkov. My sme sa ho rozhodli trochu vyspovedať a dozvedieť sa viac o novom koncepte.
„Ja som pracoval v Rakúsku v gastre 15 rokov a rozhodol som sa mať niečo vlastné. S manželkou sme radi navštevovali Street Food Park pred Starou Tržnicou, kde budúci týždeň s Fašírkovom aj budeme, a tak sme si zaumienili kúpiť pojazdný vozík a ísť do toho.