Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
9. júla 2019, 20:51
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Mesiace po smrti Maca Millera si nepamätám, bola som opitá a smutná, tvrdí Ariana Grande

HUDBA ARIANA GRANDE
Uložiť Uložené

Ariana Grande poskytla veľmi otvorený rozhovor magazínu Vogue, kde zároveň zdobí najnovšiu titulku.

V roku 2017 počas jej koncertu v Manchestri zomrelo po útoku samovražedného atentátnika 23 ľudí a ďalších 139 sa zranilo, rok na to zomrel na predávkovanie jej expriateľ Mac Miller.

Ariana Grande sa aj napriek početnej kritike a obviňovaniu od verejnosti dokázala postaviť na nohy a nahrala úspešný projekt thank u, next. Dokázala ním pokoriť hneď niekoľko rekordov a predpokladáme, že by mal dostať aj prestížne ocenenia. 

Odporúčané
Ariana Grande prepisuje históriu. Je najúspešnejšou ženskou interpretkou na svete, vyrovnala sa The Beatles Ariana Grande prepisuje históriu. Je najúspešnejšou ženskou interpretkou na svete, vyrovnala sa The Beatles 20. februára 2019, 10:26

Samotná Ariana sa však v aktuálnom rozhovore pre Vogue, kde zároveň zdobí titulku, nechala počuť, že ani Grammy pre ňu nie je také dôležité ako pocit sebarealizácie a vzťah k fanúšikom. 

Zároveň sa po dlhej dobe bola speváčka ochotná vrátiť k téme expriateľa Mac Millera, ktorý pred necelým rokom spáchal samovraždu. Otvorene hovorí, že bol najlepším človekom, akého kedy poznala a nezaslúžil si démonov, s ktorými musel bojovať. Dodáva, že ho viackrát pred týmto osudom varovala a boj dlhé roky bojovala s ním. 

Po jeho smrti ju kamaráti zobrali do štúdia, kde následne vznikol úspešný projekt thank u, next. Teraz sa však dozedáme, že Ariana si veľa z tohto obdobia nepamätá, pretože bola po prvé veľmi opitá a po druhé veľmi smutná: „But if I’m completely honest, I don’t remember those months of my life because I was (a) so drunk and (b) so sad.“ 

Ani nevie ako a zrazu bolo na svete 10 nových skladieb. „I don’t really remember how it started or how it finished, or how all of a sudden there were 10 songs on the board.“

Odporúčané
Ariana Grande spomína na svojich expriateľov. Ďakuje Mac Millerovi Ariana Grande spomína na svojich expriateľov. Ďakuje Mac Millerovi 4. novembra 2018, 10:43

Ariana zároveň ešte vydáva aj videoklip v spolupráci s Vogue, a to konkrétne ku skladbe in my head, ktorá rovnako pochádza z jej najnovšieho projektu. 

Domov
Zdieľať
Diskusia