Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. februára 2019, 10:26
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Ariana Grande prepisuje históriu. Je najúspešnejšou ženskou interpretkou na svete, vyrovnala sa The Beatles

HUDBA ARIANA GRANDE
Uložiť Uložené

Krásna speváčka síce prežila náročné obdobie, no teraz si s novým albumom užíva pozornosť, ktorú sa nepodarilo upútať ani svetovým raperkám.

Ariana Grande je v súčasnosti najpopulárnejšou speváčkou na svete, no jej cesta za intenízvnym úspechom bola plná nešťastia a smútku. Práve počas jej koncertu sa odohralo nešťastie v Manchestri, pri ktorom zahynuli desiatky ľudí a následne ešte svet sledoval, ako ju neprajní fanúšikovia obviňujú zo samovraždy expriateľa Mac Millera. 

Aj napriek tomu sa dokázala intenzívne venovať tvorbe a ešte v minulom roku predstavila plnohodnotný album Sweetener, kde jej hosťovali kapacity ako Pharrell Williams alebo Nicki Minaj. Pred približne týždňom prišiel ďalší sólový album, tentokrát s názvom thank u, next. Už titulná skladba sa tešila extrémnemu záujmu, no celý projekt rozpútal medzi fanúšikmi ošiaľ, ktorý má za následok veľmi zásadný rekord pre ženskú interpretku. 

V prestížnom rebríčku Billboard Hot 100 mala počas aktuálneho týždňa medzi 40 najlepšími až 11 svojich skladieb, pričom sa ich celkovo nachádza na albume 12. Tá posledná sa nachádza na 48. mieste. Čo sa týka najlepšej štyridsiatky, pred tým držala rekord Cardi B s 9 skladbami. Z mužských interpretov drží rekord Drizzy s projektom Scorpion. Až 21 skladieb dokázal dostať medzi 40 najlepších.

Odporúčané
Najlepší manažér, najhorší človek? Kto je Scooter Braun, ktorý dostal výpoveď od Justina Biebera aj Ariany Grande Najlepší manažér, najhorší človek? Kto je Scooter Braun, ktorý dostal výpoveď od Justina Biebera aj Ariany Grande 1. septembra 2023, 12:30

To však pre Arianu nie je všetko. Keďže sa jej podarilo na prvé tri priečky umiestniť svoje skladby, stáva sa druhou na svete a sólovo prvou interpretkou, ktorá obsadila svojimi skladbami prvé tri priečky. Prvými sú The Beatles

Domov
Zdieľať
Diskusia