Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. júla 2019, 12:24
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Aviciiho otec pochybuje o tom, že hudobník plánoval samovraždu. Vraj to bolo skôr ako dopravná nehoda

HUDBA
Uložiť Uložené

Podľa Klasa Berglinga ide skôr o smutnú zhodu okolností než plán.

Fenomenálny hudobník Avicii spáchal samovraždu 20. júna 2018 v ázijskom štáte Omán, pričom mal len 28 rokov. O jeho smrti sa toho vie len toľko, že polícia zverejnila, že samovražda nebola v súvislosti so žiadnou zločinnou činnosťou.

Jeho otec, Klas Bergling, sa nedávno zúčastnil rozhovoru v televízii CNN, kde smrť svojho syna prirovnal k dopravnej nehode. „Naša teória je, že svoju samovraždu neplánoval. Bolo to skôr ako dopravná nehoda. Veľa vecí sa udialo naraz, kvôli čomu stratil kontrolu.“

Avicii sa podľa dostupných informácií porezal črepinami z rozbitej vínnej fľaše. Jeho rodina po úmrti uviedla, že Avicii nebol stvorený pre biznisový život, v ktorom sa ako hudobník ocitol. Miloval fanúšikov, no vyhýval sa reflektorom.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Avicii (@avicii),

„Vždy, keď bol v zlej situácii, volal mi,“ dodal Aviciiho otec. „Rozprávali sme sa o jeho myšlienkach o živote, o meditácii, o láske. Pokojne aj hodiny.“ Bergling neskôr trošku chaoticky dodal, že aj keď si myslel, že Avicii bol tesne pred smrťou šťastný, tak bol jeho stav tak labilný, že nemal ďaleko od nešťastia.

Domov
Zdieľať
Diskusia