Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. júna 2019, 17:16
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Hobbs a Shaw ti vo finálnom traileri pre šialené Rýchlo a zbesilo totálne odpália mozog

Hobbs a Shaw ti vo finálnom traileri pre šialené Rýchlo a zbesilo totálne odpália mozog
Zdroj: Universal Pictures
FILMY A SERIÁLY HOBBS AND SHAW
Uložiť Uložené

Priprav sa na najšialenejší akčný film tohto roka.

Obidva trailery pre Hobbs & Shaw nás nadchli. Máme radi takéto stupídne akčné dobrodružstvá, teda v prípade, že sa neberú vážne. A každému je nad Slnko jasné, že v tomto prípade si zase raz budú všetci z celého toho ošiaľu robiť dobrý deň. A to vrátane ústrednej dvojky v podaní Jasona Stathama (Shaw) a Dwaynea Johnsona (Hobbs). Tí sú nútení spolupracovať a zastaviť tak nebezpečného šialenca s malou armádou. 

Brixton sám seba volá Čierny Superman, keďže si do tela vpichol nejaké svinstvo. A ako sám Dwayne hovorí, pri tomto filme musíš proste vypnúť a nechať sa viesť akciou a bláznivými scénami. Tvrdí, že v kine zažijeme množstvo momentov, ktoré nás posadia na zadok, pretože by sme ich nečakali. 

Za réžiou stojí David Leitch (John Wick, Deadpool 2), o scenár sa postaral Chris Morgan (Wanted, Fast & Furious 4-8) a okrem vyššie spomínaných hercov sa objaví napríklad aj Vanessa Kirby či Eiza González. Premiéra snímky Hobbs & Shaw je u nás naplánovaná na 1. augusta (srpen) 2019 a pokiaľ sa o nej chceš dozvedieť viac, klikaj sem.

Domov
Zdieľať
Diskusia