Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. júna 2019, 14:14
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Taylor Swift sa v novom videoklipe rázne postavila za LGBTI komunitu. Na pomoc si zavolala množstvo celebrít

HUDBA TAYLOR SWIFT
Uložiť Uložené

Vo videklipe nemohla chýbať ani Ellen DeGeneres.

Taylor Swift kedysi verejne neprezentovala svoje politické názory, ale za posledné dva roky sa situácia skrz vývoj na americkej politickej scéne zmenila. Najnovšie svoju novú tvár predstavila vo videoklipe na skladbu You Need to Calm Down. Taylor si do videa pozvala množstvo známych tvárí, aby spoločnými silami spropagovali základné myšlienky porozumenia a rovnosti.

Swift na konci skladby žiada, aby fanúšikovia zašli na Change.org a podpísali petíciu o podpore legislatívneho návrhu Equality Act. Ak ho americký senát schváli, nová legislatíva bude zakazovať akúkoľvek diskrimináciu na základe sexuálnej orientácie a rodu. „Ukážme našu hrdosť žiadosťou o to, aby na národnej úrovni naše zákony skutočne zaobchádzali s každým občanom rovnako,“ znie motto, ktoré diváci nájdu na konci videa.

Vo videoklipe sa pritom okrem mnohých divokých outfitov samotnej Taylor Swift objavili tváre, ktoré poznáš z televíznych obrazoviek a patria do LGBTI komunity. Zahrať si prišli Ellen DeGenes, RuPaul, Adam Lambert, Billy Porter či Jesse Tyler Ferguson. Video dokonca zachytáva aj smutný obraz časti dnešnej spoločnosti, ktorá investuje svoj čas do protestovania a pochodovania s anti-LGBTI plagátmi a nápismi.

Domov
Zdieľať
Diskusia