Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. júna 2019, 13:38
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Conor McGregor chce organizovať súboj Justina Biebera a Toma Cruisea. Vyzval rovno aj Marka Wahlberga

ŠPORT CONOR MCGREGOR JUSTIN BIEBER TOM CRUISE
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Írsky bojovník sa nebojí odvážnych vyhlásení.

Vo svete šoubiznisu začali známe tváre bojovať proti prichádzajúcej uhorkovej sezóne. Všetko spustil Justin Bieber, ktorý pred dvomi dňami vyzval herca Toma Cruisea na súboj.

Chcel síce, aby ho zorganizovala organizácia UFC, ale medzitým si výzvu všimol Conor McGregor a hneď sa ponúkol, že ak bude Cruise súhlasiť, všetko so svojou promočnou firmou zabezpečí práve on.

Odporúčané
Justin Bieber vyzval Toma Cruisea na zápas v oktagone. Chce, aby ho zorganizovalo UFC Justin Bieber vyzval Toma Cruisea na zápas v oktagone. Chce, aby ho zorganizovalo UFC 10. júna 2019, 9:49

V príspevku na Twitteri svetu oznámil, že firma McGregor Sports and Entertainment je pripravená pokryť všetky organizačné záležitosti a bojovník nezostal len pri tom. Trochu vyprovokoval Toma Cruisea, keď do správy zakomponoval rečnícku otázku, či má herec dostatok odvahy na bitky ako vo svojich akčných filmoch.


O pár minút neskôr mu napadla ešte lepšia myšlienka. Vyzval na súboj Marka Wahlberga, ktorý sa pred časom preslávil vďaka svojmu extrémnemu dennému režimu. Herec podľa neho vstáva už o druhej ráno, chodieva spať okolo ôsmej večer a medzitým stíha všetko od kryokomory až po trávenie času so svojimi deťmi.

McGregor vyhlásil, že by Wahlberga rozbil bez väčších problémov už v časoch, keď vystupoval pod prezývkou Marky Mark, a teraz to nebude nijak rozdielne. Wahlberg pred dvomi rokmi povedal, že McGregorovi daruje časť svojho podielu v UFC, pretože je hlavnou tvárou tejto organizácie, ale odvtedy sa už situácia zmenila a aj samotný Wahlberg si ponuku premyslel. Jedine, že by z neho Conor podiel vymlátil.

Odporúčané
KVÍZ: Šprintujúci Tom Cruise v 10 rôznych filmoch. Spoznáš každý podľa toho, ako uteká na obrázku? KVÍZ: Šprintujúci Tom Cruise v 10 rôznych filmoch. Spoznáš každý podľa toho, ako uteká na obrázku? 21. novembra 2023, 11:00


Domov
Zdieľať
Diskusia