Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. júna 2019, 10:00
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Black Eyed Peas a Snoop Dogg majú najpozitívnejšiu skladbu roka. Buď odlišný a láskavý, zahoď stres a depresiu

HUDBA
Uložiť Uložené

Hudobný svet sa dočkal spolupráce dvoch zásadných mien hudobného priemyslu, ktoré stavili na pozitívny vibe.

Black Eyed Peas stále tvoria novú hudbu v hviezdnom zložení a tentokrát si k sebe prizvali aj legendárneho Snoop Dogga. Spoločne sa postarali o zatiaľ najpozitívnejšiu vec tohto roka, keďže si sami uvedomujú, že žijeme v uponáhľanom svete plnom nenávisti. 

Novinka dostáva príznačný názov Be Nice a zazneje v nej množstvo rád, ktoré síce považujeme za klišé, je však občas dôležité vysloviť ich nahlas. Vyhýbaj sa stresu a negativite, ktorá môže spôsobovať depresie, buď k ľuďom láskavý a milý a neboj sa byť odlišný. Tento recept na šťastie zaručene funguje, len občas zabúdame, že svet nie je až tak komplikovaný. 

To je v jednoduchosti celá myšlienka skladby, ktorá hneď dostáva aj patričný sprievodný vizuál. Black Eyed Peas tak voľne nadväzujú na minuloročný projekt Masters of the sun vol. 1 a sérii klipov. My dúfame, že ich aktivita vyústi aj v druhé pokračovanie už tento rok, nechajme sa však prekvapiť. 

Domov
Zdieľať
Diskusia