Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. mája 2019, 11:12
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Rus prerobil Bentley na funkčný „tank“. Tamojšia YouTube scéna sa extrémnych projektov nezľakla

ZAUJÍMAVOSTI BENTLEY RUSKO
Uložiť Uložené

Keď máš príliš veľa času a peňazí na svoje projekty.

Rusko nie je krajina, Rusko je životný štýl. Takéto frázy už na internete zľudoveli, pretože z tejto najväčšej krajiny sveta k nám v posledných rokoch prišlo množstvo vydarených či menej vydarených projektov. Ten najnovší? Bentley Ultratank, ktorý so svojimi kamarátmi vyrobil ruský youtuber AcademeG.

Na projekte začali pracovať už minulé leto, keď si AcademeG kúpil najlacnejšie Bentley Continental GT prvej generácie, aké vedel v Rusku nájsť, a následne v ňom nechal vymeniť motor. Keď v garáži vymysleli, ako na auto aplikovať pásy, aby z neho mohli vytvoriť pásové vozidlo, pustili sa do úvodného testovania.

Napokon auto úspešne dokončili a pred pár týždňami zavesili na YouTube video, ktoré dnes nazbieralo viac ako 5 miliónov zhliadnutí. AcademeG v ňom sedí v Bentley, postupne sa pokúša pohnúť a všetko zdanlivo funguje tak, ako by malo, lenže v zákrutách sa pásy na aute nedokážu udržať a gumená časť padá.

Napriek tomu neboli sklamaní, trochu sa pohrali s nastaveniami a Bentley Ultratank naučili zatáčať. Aj keď auto nemá jasné využitie, jeden komentujúci vtipne skonštatoval, že ak si sa bál kúpiť novú Bentaygu, pretože potrebuješ vozidlo na off-road, Bentley Ultratank zrejme splní všetky požiadavky.

Domov
Zdieľať
Diskusia