Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. mája 2019, 13:24
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Mužovi sa niekto vlámal do domu, celý ho upratal a odišiel bez toho, aby čokoľvek ukradol

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Nate zažil zvláštnu situáciu, keď sa vracal z práce domov.

Nate Roman žije so svojím synom v mestečku Marlborough v americkom štáte Massachusetts. Na tom by nebolo nič zvláštne, keby sa 15. mája ráno nevybral do práce, neodviezol svojho syna do školy a zabudol zamknúť vchodové dvere.

Dvere poctivo zamkol, ale keď sa so synom vrátili, našli vchod odomknutý, a tak sa zľakli, že sa stali obeťami zlodeja. Nate okamžite preskúmal celý dom, aby zistil, či mu náhodou niečo nechýba, lenže namiesto ukradnutých predmetov našiel dom v perfektnom stave, píše CNN.


Niekto sa zdanlivo vlámal dovnútra, dom upratal a následne odišiel. Napriek tomu, že nič nechýbalo, Nate zavolal políciu a muži zákona začali vyšetrovanie, či náhodou susedia nezachytili podozrivý pohyb.

Senzory na dverách naznačujú, že neznámy páchateľ sa v dome zdržal približne 90 minút, upratal Nateovu izbu aj izbu jeho syna, ale na kuchyňu mu už čas nezostal. Nate nechal pre istotu vymeniť zámok na vchodových dverách, ale na vlamača sa veľmi nehnevá, pretože v povysávanom dome mu dokonca nechal ružičky vytvorené z toaletného papiera.

Domov
Zdieľať
Diskusia