Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. mája 2019, 16:13
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Z prdele na vrchol světa, Yzomandias je pořád ten zmrd z Varů. Člen M+ vydáva nový mixtape

HUDBA YZOMANDIAS
Uložiť Uložené

Počúvaj novinku 666 a predobjednávaj J.Eden 2, ktorý vychádza 31. mája.

Yzomandias má po tracku WWW na konte ďalšiu zahraničnú spoluprácu, tentokrát s francúzskym mladíkom Youv Dee. Člen Milion Plus je aktuálne v skvelej forme, čo potvrdzuje aj teraz a aj keď bol pôvodne nový klip 666 z YouTube vymazaný, už je všetko v poriadku a ty si môžeš užiť medzinárodnú reprezent záležitosť.

Odporúčané
Yzomandias stretáva v novom videoklipe starého Logica s dredami, sleduj Rick nebo Raf Yzomandias stretáva v novom videoklipe starého Logica s dredami, sleduj Rick nebo Raf 13. mája 2019, 11:29

Tá by sa mohla uchytiť aj na Jakubovych sólových koncertoch, zatiaľ však spoločne s labelom obiehajú kluby v rámci živej prezentácie projektu KML. Špeciálnu show ešte uvidíš na týchto miestach a my na základe vlastnej skúsenosti odporúčame nezmeškať ju: 

24. máj - Ostrava - BrickHouse DOV
31. máj - Plzeň - Arena Pilsen
7. jún - Olomouc - S-klub
21. jún - Brno - Fléda
22. jún - Bratislava - Babylon

Aby toho nebolo málo, Yzomandias hneď avizuje spustenie predobjednávok mixtape nahrávky, ktorá je druhým pokračovaním J.Eden. Dátum vydania je naplánovaný na 31. mája a medzi fanúšikov by sa mali originálne kusy dostať pár dní na to. Viac informácií sa dozvieme už čoskoro, zatiaľ sa však nechajme prekvapiť. 

Z prdele na vrchol světa, Yzomandias je pořád ten zmrd z Varů. Člen M+ vydáva nový mixtape
Domov
Zdieľať
Diskusia