Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. mája 2019, 11:29
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Yzomandias stretáva v novom videoklipe starého Logica s dredami, sleduj Rick nebo Raf

HUDBA YZOMANDIAS
Uložiť Uložené

Milion Plus vydáva ďalšiu novinku. Tentokrát sa o slovo hlási Yzomandias nová skladba dostáva hneď aj videoklip.

V rámci Milion Plus sme v posledných týždňoch upriamovali pozornosť v prvom rade na Hasana a jeho skvelý sólový projekt. Zároveň sme upozorňovali na obrovský KML krst Prahe. Teraz sa o slovo hlási Yzomandias s novou skladbou, ktorú už niekoľko dní avizuje prostredníctvom sociálnych sietí. 

Premiérovo ju mali možnosť počuť aj návštevníci SaSaZu a od nedeľnajšieho rána sa šplhala aj po rebríčkoch streamovacích služieb. Teraz sme sa dočkali aj očakávaného videoklipu, o ktorý sa tentokrát postaral Flashfaker.

Hudobnú produkciu doplnil Konex a my sme sa dočkali aj trochu nostalgického momentu, keď sa v klipe objavila fialová Bape mikina na postave Jakuba s dredami. 

Do pozornosti ešte dávame informáciu, že KML Tour pokračuje ďalšími štyroma zastávkami, v rámci ktorých budeš mať možnosť vidieť špeciálnu show. Desiatich interpretov na jednom pódiu a prierez tými najväčšími bangrami by si si nemal nechať ujsť. 

Yzomandias stretáva v novom videoklipe starého Logica s dredami, sleduj Rick nebo Raf
Domov
Zdieľať
Diskusia