Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. mája 2019, 10:32
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Slovenský dôchodca na zábave strieľal z revolveru. Keď ho chceli zastaviť, bránil sa paralyzérom

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Podľa 65-ročného Miroslava malo ísť o vtip.

Miestne pohostinstvo v obci Kšinná si pre svojich návštevníkov pripravilo akciu na štýl kubánskeho večera. 65-ročný Miroslav však mal zrejme pocit, že zábavu vylepší pomocou zbrane, a tak zo svojho revolveru trikrát vystrelil. Streľba bolo dvakrát mierená do vzduchu, ale raz smerom k rodinným domom.

Podľa očitých svedkov boli deti zo streľby vystrašené a pochopiteľne začali kričať. Ľudia sa mu teda snažili zbraň odobrať, no dôchodca sa tomuto zákroku bránil a vytiahol paralyzér i slzný plyn. Ten podľa jeho výpovede celý vystriekal.

Ilustračná fotografia

Slovenský dôchodca na zábave strieľal z revolveru. Keď ho chceli zastaviť, bránil sa paralyzérom
Zdroj: AP Photo/Tim Hales/TASR

Tom čo oni povedalim je vykonštruované a účelové,“ bránil sa pred kamerou TV Markíza 65-ročný Miroslav tvrdiac, že z revolveru strieľal iba zo zábavy, pričom bol následne napadnutý a spadol na zem. 

Sudca dôchodcu nakoniec uznal vinným a uložil mu trest odňatia slobody v dĺžke 6 mesiacov. Výkon trestu mu bol ale odložený na skúšobnú dobu 12 mesiacov. Voči rozsudku sa 65-ročný Miroslav odvolal. Viac informácií nájdeš v reportáži TV Markíza.

Domov
Zdieľať
Diskusia