Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
27. apríla 2019, 23:15
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Za najkrajšiu Slovenku v roku 2019 vybrali ľudia hlasovaním sympatickú Terezu, aj keď v celkovom poradí nezabodovala

REFRESHER MISS SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Finalistka č.6 vyhrala medzi ľuďmi aj novinármi.

Najkrajšiu Slovensku v súťaži Miss 2019 vyberá odborná porota, ale šancu vyjadriť svoj názor majú aj obyčajní ľudia pri televíznych obrazovkách. Existuje na to titul Eva Miss Sympatia 2019, v ktorom o víťazke rozhodujú posielaním textových správ práve fanúšikovia. Aj keď víťazka tohto titulu nebude mať na hlave korunku pre celkovú Miss, získa ocenenie „vox populi“.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Miss Slovakia (@missslovensko),

Odoslané správy neboli nijak limitované, takže keby si chcel, mohol by si svojej favoritke poslať desiatky SMS, lenže jedna stála 1,5 €. Ba čo viac, tieto vyzbierané peniaze poputujú na dobročinné účely. Financie súťaž venuje zariadeniu pre seniorov CSS NÁRUČ Senior&Junior, ktoré boli navštíviť aj samotné finalistky, aby tak spríjemnili deň ľuďom v pokročilom veku.

Odporúčané
Toto je najkrajšia Slovenka za rok 2019. Súťaž Miss odpálila talentovú šou i promenádu v plavkách Toto je najkrajšia Slovenka za rok 2019. Súťaž Miss odpálila talentovú šou i promenádu v plavkách 27. apríla 2019, 22:46

Víťazkou titulu Eva Miss Sympatia 2019 sa stala súťažiaca č. 6 Tereza Turzová. Už pred priamym prenosom sme pritom vedeli, že ju za svoju Miss vybrali aj akreditovaní novinári, takže sympatie verejnosti neboli náhodné. Napriek tomu Tereza nezabodovala v celkovom poradí a v prvej trojke sa neumiestnila, čo však až tak nevadí. Mladá finalistka má pred sebou ešte veľkú budúcnosť.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Teri (@terezaturzova),

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Teri (@terezaturzova),

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Teri (@terezaturzova),

Domov
Zdieľať
Diskusia