Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. apríla 2019, 21:33
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Na Mníške 2 sa už pracuje. Príbeh má byť skutočne vtipný

Na Mníške 2 sa už pracuje. Príbeh má byť skutočne vtipný
Zdroj: Warner Bros. Pictures
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Dúfajme ale, že sa okrem zábavy budeme taktiež triasť od strachu.

Pre hororových nadšencov nie je svet Conjuringu určite žiadnou novinkou. Zo strašidelného univerza Jamesa Wana si doposiaľ mohol vidieť množstvo filmov, ktoré sme si z časového hľadiska rozobrali v jednom z našich článkov. Príbeh Mníšky (The Nun) sa odohrával v roku 1952, a teda na úplnom počiatku celej série.

Vo filme sa v podobe desivej mníšky zjavoval mimoriadne mocný démon Valak, ktorý hlavných hrdinov na čele so sestrou Irene, otcom Burkeom a mladým Frenchiem skutočne potrápil. Posledný prírastok do rodiny Conjuringu bol divákmi prijatý relatívne vlažne, no napriek istým negatívám sme snímke v recenzii udelili celkom slušné hodnotenie.

Nech už máš ale na prvú Mníšku akýkoľvek názor, musíš uznať, že démon Valak je skutočne hrozivou postavou, ktorého príbeh sa dozaista oplatí ešte rozvíjať. Istá časť temného Valaka je navyše inšpirovaná skutočnosťou.

Producent tejto hororovej série Peter Safran sa nedávno pre Entertainment Weekly rozhovoril o pravdepodobnom pokračovaní, ktoré by malo divákov údajne pobaviť. „Druhá Mníška je podľa môjho názoru nevyhnutnosťou. Máme pre ňu pripravený skutočne zábavný príbeh, takže myslím, že bude napísaná ako ďalšia,“ povedal pre EW producent Peter Safran.

Vzhľadom na to, že sa dej jednotky odohrával na úplnom počiatku série, na jeho rozvoj je ešte stále veľa voľného priestoru. Predtým, než sa ale dočkáme možného pokračovania Mníšky, sa do našich kín dostane tretia časť Annabelle s podtitulom Comes Home. Jej premiéra je plánovaná na 27. júna (červen) 2019. Okrem nej ale 18. apríla (duben) 2019 uvítame aj plačúceho ducha nevesty menom La Llorona.

Domov
Zdieľať
Diskusia