Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. apríla 2019, 21:34
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Príšerky s. r. o. budú pokračovať seriálom s pôvodnými hercami na Disney+. Kedy sa dočkáme prvej časti?

Príšerky s. r. o. budú pokračovať seriálom s pôvodnými hercami na Disney+. Kedy sa dočkáme prvej časti?
Zdroj: Disney
FILMY A SERIÁLY DISNEY+
Uložiť Uložené

Dočkáme sa sequelu či prequelu?

Príšerky s. r. o. (originálne Monsters Inc.) sa stali jednou z najobľúbenejších pixaroviek a animákov celkovo. V roku 2013 sme sa dočkali nie príliš obľúbeného prequelu Monsters University. Nešlo ani tak o to, že by snímka nebola kvalitná, bola ale tak trochu zbytočná. Až na pár detailov a zabudnuteľné udalosti toho veľa neponúkla a ani veľmi nerozvíjala zaujímavý svet príšeriek. Tržby však boli celkom slušné (744 miliónov dolárov), no aj tak sa s ďalšou časťou príliš nerátalo. A to by bola škoda, kedže univerzum má veľký potenciál.

Posledné roky sa zrejme Disney rozhodovalo, čo ďalej a dospelo k záveru, že celovečerák už nenatočí. Nakoniec, Pixar sa už zase chce venovať originálnym počinom a nespoliehať sa tak veľmi na pokračovania úspešných značiek (posledné roky robili takmer len to). A riešenie? James P. Sullivan a Mike Wazowski sa vrátia s hlasmi pôvodných hercov v roku 2020. Neuvidíme ich však v kinách, ale na Disneyho streamovacej platforme nazvanej Disney+, kde sa okrem iného objavia aj MCU seriály. 

Odporúčané
Čo pozerať cez víkend? Trilery o kanibalovi a mimozemšťanoch, politicky nekorektná akčná jazda aj kultový Hriešny tanec Čo pozerať cez víkend? Trilery o kanibalovi a mimozemšťanoch, politicky nekorektná akčná jazda aj kultový Hriešny tanec 20. apríla 2024, 9:00

Seriál nám ukáže Monstropolis a továreň na smiech pol roka po udalostiach jednotky, pôjde teda o pokračovanie pôvodného príbehu s milovanými postavami. K nim sa samozrejme pridajú aj celkom nové. Na ďalšie informácie si budeme musieť počkať, no a je možné, že dosť dlho, keďže premiéra sa má uskutočniť až v roku 2020. Disney+ pritom odštartuje už koncom tohto roka.

Domov
Zdieľať
Diskusia