Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. apríla 2019, 13:59
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Režiséri Avengers: Endgame odmietli dať Tomovi Hollandovi scenár. Nedokáže totiž držať hubu a stále niečo vyspoiluje

Režiséri Avengers: Endgame odmietli dať Tomovi Hollandovi scenár. Nedokáže totiž držať hubu a stále niečo vyspoiluje
Zdroj: Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY AVENGERS: ENDGAME
Uložiť Uložené

Predstaviteľ Spider-Mana má dlhodobý problém s takzvaným spoilerovaním jeho filmov.

22-ročný herec Tom Holland sa okrem účinkovaní v marvelovkách preslávil najmä tým, že spoilerovanie je v podstate jeho veľkým koníčkom. Nevieme síce, ako tento zlozvyk vnímajú hercovi blízki, ktorí sa mu zverujú s tajomstvami, ale prezrádzanie filmového deja dozaista neteší tvorcov snímky.

Z toho dôvodu mu nakoniec nebolo povolené čítať scenár k Avengers: Infinity War, no a podobný zákaz sa ho týkal aj v rámci natáčania Avengers: Endgame. Joe Russo, jeden z režisérskeho dua, prezradil, že Holland mal povolené čítať iba tie časti scenára, ktoré sa ho bezprostredne týkali.

Priamy dôkaz toho, že Tom Holland je naozaj nebezpečný „Spoiler-Man“

Tom Holland nedostal celý scenár, ale iba jeho pasáže. Dokonca ani nevie, s kým v konkrétnej scéne hral. Pri popisovaní daného záberu sme používali veľmi nejasné termíny, pretože má veľký problém udržať jazyk za zubami,“ povedal pre portál Comic Book Joe Russo.

Odporúčané
Koľko v skutočnosti zarábajú hollywoodske filmy? Toto je 10 najziskovejších filmov roka 2019 Koľko v skutočnosti zarábajú hollywoodske filmy? Toto je 10 najziskovejších filmov roka 2019 11. mája 2020, 14:37

Kvôli tomuto opatreniu sa podľa Hollanda opakovali situácie, kedy pri natáčaní mlátil do vzduchu neznámu osobu. Bratia Russovci Hollanda zo zábavy dlhodobo označujú za najmenej dôveryhodnú hviezdu marveloviek. Slovenská a česká premiéra Avengers: Endgame je plánovaná na 25. apríla (duben) 2019. Viac informácií o filme nájdeš v tomto odkaze.

Režiséri Avengers: Endgame odmietli dať Tomovi Hollandovi scenár. Nedokáže totiž držať hubu a stále niečo vyspoiluje
Zdroj: 9gag
Domov
Zdieľať
Diskusia