Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. apríla 2019, 20:14
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Bill Murray a Adam Driver vraždia v zábavnom traileri zombíkov. Cestu im skríži aj kráska Selena Gomez

Bill Murray a Adam Driver vraždia v zábavnom traileri zombíkov. Cestu im skríži aj kráska Selena Gomez
Zdroj: Focus Features
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Na obzore sa rysuje skvelá zombie komédia s výborným hereckým obsadením.

Známy režisér amerických nezávislých filmov Jim Jarmusch má za sebou snímky, ktoré sú pre mnohých divákov len ťažko stráviteľné. Preto na jednej strane niektorí jeho tvorbu milujú a ďalší jej nevedia prísť na meno.

Pred tromi rokmi divákov zaujal pozoruhodnou drámou zo života vodiča autobusu s názvom Paterson, kde si hlavnú rolu strihol čoraz obľúbenejší Adam Driver a sympatická Golshifteh Farahani. 

Tentokrát sa rozhodol okúsiť žáner komediálneho hororu, kde hlavných hrdinov ohrozujú zombie. V podstate by sme teda mohli dostať akýsi komornejší Zombieland. V The Dead Don’t Die bude ale rola komika Billa Murrayho omnoho výraznejšia.

Okrem starého dobrého Murrayho a talentovaného Drivera vo filme uvidíme známych hercov, ako Tildu Swinton, Chloë Sevigny, Stevea Buscemiho, Dannyho Glovera či Toma Waitsa. Menších rolí sa ujala taktiež kráska Selena Gomez či hudobník Iggy Pop.

Námet The Dead Don’t Die o dvojici miestnych policajtov (Adam Driver a Bill Murray) bojujúcich proti zombie nebude ničím výnimočný, ale v rámci jeho spracovania, pod ktorého réžiu i scenár sa podpísal Jim Jarmusch, môžeme dozaista čakať mnohé netradičné zákutia a výnimočné dialógy. Film by mal v USA premiérovať 14. júna (červen) 2019. Slovenská premiéra nebola zatiaľ stanovená.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa IndieWire (@indiewire),

Domov
Zdieľať
Diskusia