Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. marca 2019, 23:24
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Fínsko ponúka 3 dni zadarmo v najšťastnejšej krajine sveta. Sľubuje nádhernú prírodu a viac radosti v tvojom živote

ZAUJÍMAVOSTI FÍNSKO
Uložiť Uložené

Nezvyčajný projekt fínskej vlády je veľmi lákavý.

Fínsko bolo už druhý rok po sebe označené najšťastnejšou krajinou na svete a zrejme to nebude náhodou. Hovorí sa o tom, že Fíni sú veĺmi pokojní a optimistický národ, ktorý si dokáže naplno vychutnať radosť, ktorá z nemalej časti pochádza z ich prekrásnej prírody.

Fínska vláda sa ich titul dvojnásobne najšťastnejšej krajiny na svete rozhodla patrične marketingovo využiť a chce aj ostatným krajinám ukázať, ako sa môžu mať lepšie, ak budú žiť „po fínsky“.

A zažiť to môžeš aj ty, Fíni totiž aktuálne rozbehli projekt štartujúci cez letné prázdniny, vďaka ktorému môžeš stráviť tri dovolenkové dni vo Fínsku. Všetko ti pritom zaplatí fínska vláda a ty sa tak môžeš zadarmo ubytovať v jednej z ponúkaných fínskych domácností – nie hotelov, aby si objavil pravý fínsky spôsob života.

Fíni otvoria svoje domovy a turistom ukážu, ako sa žije v najšťastnejšej krajine sveta. Ty to môžeš vnímať ako dovolenku plnú poznávania a relaxu v prekrásnej krajine s neuveriteľnou panenskou prírodou.

Jediné, čo potrebuješ pre šancu takýto pobyt získať, je natočiť krátke video, kde sa popíšeš, vysvetlíš tvoj pohľad na prírodu a prečo chceš objavovať práve Fínsko.

Domov
Zdieľať
Diskusia