Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
s AXE. 
28. marca 2019, 17:13
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Techno, Separ aj IMT Smile. Slováci sú multižánroví a počas leta navštívia hlavne zahraničné festivaly

HUDBA ELEKTRONICKÁ HUDBA RAP SEPAR
Uložiť Uložené

Náš moderátor Filip vybehol do ulíc zisťovať, ako sa zmenil hudobný vkus Slovákov s prvými slnečnými lúčmi.

Počasie sa konečne aspoň trochu umúdrilo a my sme aspoň z času na čas svedkami slnečných lúčov, ktoré nás opäť vyhnali do bratislavských ulíc. Už tradične nás s príchodom nového ročného obdobia zaujímalo, ako sa mení hudobný vkus Slovákov, pričom sme zároveň chceli nazbierať novú inšpiráciu aj pre toho, kto už nevie, čo počúvať. 

Náhodných okoloidúcich sme sa okrem klasickej otázky týkajúcej sa aktuálnej skladby v prehrávači pýtali aj na to, aké festivaly majú v pláne tento rok navštíviť. Všetko nasvedčuje tomu, že obyvatelia Bratislavy si budú sviatky pod holým nebom užívať nielen na Slovensku, ale aj v susednom Maďarsku na Szigete či Balaton Sound, ktoré ponúkajú viac než prestížny lineup.

Čo sa týka žánrov, okrem elektroniky a rapu nechýba ako vždy aj Ed Sheeran, no tentokrát sme sa rozhodli nebehať po centre s prázdnymi rukami. V spolupráci s Axe sme si pripravili malú pozornosť a zároveň dali našim respondentom možnosť získať lístky na koncert Martina Garrixa v prípade, že správne odpovedali na Filipovu otázku. Viac už v samotnom videu. 

Domov
Zdieľať
Diskusia