Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. marca 2019, 8:58
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

„Nie som youtuber, chcem iba mapovať, čo žijem.“ Momo v prvom vlogu ukazuje, ako vznikala kérka na hlave

HUDBA MOMO
Uložiť Uložené

Sleduj zábery zo 420-koňového Audi a tetovacieho štúdia v Momovom debutovom vlogu.

Momo nás svojimi rozhodnutiami prekvapuje opakovane a verejnosť naposledy zaskočil, keď si dal na hlavu farebné tetovanie draka. Vytvoril tak dva tábory, pričom jeden tento jeho nápad objahoval a druhý zatracoval. V skutočnosti je to však jeho vec a keďže je primárne raperom, s určitosťou nenarazí ani na profesný problém. 

Okrem rapera teraz Momo skúša aj kariéru youtubera, aj keď v tak trochu inom duchu. Vydal totiž prvé krátke video zo série, ktorá by mala mapovať to, čo aktuálne robí, čomu sa venuje a popri tom ešte reaguje na aktuálne dianie okolo jeho osoby. V debutovom dieli sa venuje v prvom rade svojej kérke, pričom máme možnosť vidieť aj proces vzniku od nápadu až po výsledok. 

Môžeme povedať, že ide o vlog, ktorý však nenatáčal on sám, ale Zuzana Venere. Okrem iného sa ešte vozí v 420-koňovom Audi a prezieravo hneď na začiatku vysvetľuje, prečo sa rozhodol natáčať tieto videá. Dozvedáme sa ešte zopár podrobností o avizovanom albume Outsider a viac sa už dozvieš v samotnom výsledku. 

Odporúčané
Momo zverejňuje názov albumu. Odzrkadľuje, že je mimo prestížnych kruhov, lebo si nechce nechať sať energiu Momo zverejňuje názov albumu. Odzrkadľuje, že je mimo prestížnych kruhov, lebo si nechce nechať sať energiu 5. marca 2019, 10:25
Domov
Zdieľať
Diskusia