Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. marca 2019, 10:25
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Momo zverejňuje názov albumu. Odzrkadľuje, že je mimo prestížnych kruhov, lebo si nechce nechať sať energiu

HUDBA MOMO
Uložiť Uložené

Petržalský raper si aktuálne užíva obrovskú pozornosť kvôli novému tetovaniu na hlave, a tak sa hneď dozvedáme názov avizovaného sóla.

Ešte v úvode roka prišiel Momo s informáciou, že v trende vydávania sólových projektov aspoň raz za dvanásť mesiacov bude pokračovať aj naďalej. Nechal sa počuť, že na rozdiel od EP Milovaný Nenávidený má v pláne tentokrát siahnuť po výrazne dlhšej minutáži a zároveň by na ňom chcel ukázať multižánrovosť a schopnosť tvoriť rozmanitý rap. 

Hudobných producentov preto požiadal, aby mu posielali párty, trapové aj oldschoolové hudby a my budeme zvedaví, ako bude výsledok znieť. Aj keď na ňom ešte pracovať podľa všetkého nezačal, zatiaľ splnil všetky svoje sľuby, takže dátum vydania predpokladáme na záver roka 2019

Odvtedy však už stihol verejnosť prekvapiť novým tetovaním na hlave, ktoré podľa očakávaní vyvolalo obrovskú vlnu diskusie. Slováci a Česi sa opäť rozdelili na dva tábory a Momovi sa v konečnom dôsledku aspoň ušlo veľa pozornosti aj od tých, ktorí inak jeho prácu aktívne nesledujú. 


V najnovšom instagramovom príspevku konštatuje, že mu prišlo v týchto časoch veľa pozitívnych správ, čo chce fanúšikom oplatiť tvorbou. Pridáva, že kérku si dal sám pre seba, nie pre druhých. V závere vyjadrenia sa ešte dozvedáme, že nový album bude niesť názov Outsider a dôvodom je, že sa dlhodobo cíti byť mimo prestížnych kruhov, pretože si nechce nechať sať svoju energiu.

Domov
Zdieľať
Diskusia