Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednávaj si z množstva reštaurácií so skvelými zľavami na Wolte. S doručením.Objednaj si jedlo
13. marca 2019, 2:48
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Už ani v bratislavskom McDonald's sa uprostred noci nenaješ, fastfood zrušil nonstop McDrive

GASTRO
Uložiť Uložené
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednaj si jedlo

Úprava otváracích hodín bola urobená z logických dôvodov.

Ak si chceš v nočnej Bratislave vychutnať rýchle jedlo, ešte pred pár mesiacmi si mal niekoľko možností. Nielenže si mohol nakúpiť v Tescu, ktoré bolo v hlavnom meste otvorené nonstop, ale pokojne si mohol sadnúť do auta a zájsť do niektorého z nonstop otvorených McDrive v rámci reštaurácií McDonalds.

Odporúčané
V Bratislave si už po polnoci potraviny ani alkohol v hypermarketoch nekúpiš V Bratislave si už po polnoci potraviny ani alkohol v hypermarketoch nekúpiš 11. februára 2019, 16:24

Ba čo viac, na takýto nákup si koniec koncov nepotreboval ani auto, ak sa ti chcelo vybehnúť k okienku a vypýtať si cheeseburger o štvrtej či piatej ráno. Samozrejme, klientela nočného výdaja v McDrive nemohla byť extrémne široká, avšak na McDonald’s si sa v tomto smere mohol spoľahnúť.

Nanešťastie, na nonstop otvorený McDrive v Bratislave môžeš zabudnúť. McDonald’s pred približne dvomi mesiacmi upravil otváraciu dobu na prevádzkach tak, že McDrive sa otvára od 6:00 a v bežných dňoch svoje brány zatvára o 2:00. V piatok a sobotu však zostáva otvorený dlhšie, a tak v ňom nakúpiš až do 3:00 ráno.

Už ani v bratislavskom McDonald's sa uprostred noci nenaješ, fastfood zrušil nonstop McDrive
Zdroj: McDonald's

Nejde o žiadnu vážnu zmenu, pretože otváracia doba do druhej ráno je pre drvivú väčšinu zákazníkov postačujúca, ale ak si bol zvyknutý na nonstop otváracie hodiny, budeš si musieť zvyknúť. Niekoľko ľudí na sociálnych sieťach už začalo polemizovať o tom, prečo k takejto úprave otváracích hodín došlo a väčšina z nich sa zhodla na racionálnom dôvode.

Zrejme nemalo zmysel udržiavať McDrive otvorený nonstop, keď neobsluhoval dostatok zákazníkov, veď o takom čase aj tak zvyčajne spíme. Keď sme sa o zmene informovali priamo v jednej z prevádzok, zistili sme, že zmena otváracích hodín bola urobená z prevádzkových dôvodov.

Domov
Zdieľať
Diskusia