Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. februára 2019, 16:24
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

V Bratislave si už po polnoci potraviny ani alkohol v hypermarketoch nekúpiš

ZAUJÍMAVOSTI ALKOHOL POTRAVINY
Uložiť Uložené

Ak si využíval Tesco na nočné nákupy, s touto možnosťou sa môžeš pomaly rozlúčiť.

Obchodný reťazec Tesco končí s nonstop predajom na Slovensku. Možnosť nonstop nakupovania sa v aktuálnej dobe týkala už len dvojice pobočiek, a to konkrétne petržalskej predajne Tesco a pobočke na Zlatých pieskoch.

Od 11. februára meníme otváracie hodiny hypermarketu Tesco v Petržalke na základe vyhodnotení návštevnosti a vyťaženosti obchodu, vďaka čomu môžeme lepšie prispôsobiť harmonogram nákupnej krivke a zákazníkom tak ponúknuť lepšie služby,“ vyjadrila sa  pre Denník N Lucia Poláčeková z marketingu Tesco Stores.

V Bratislave si už po polnoci potraviny ani alkohol v hypermarketoch nekúpiš
Zdroj: sk.wikipedia.org

Prvá z menovaných pobočiek teda končí so svojimi nonstop otváracími hodinami už od dnešného dňa, no Tesco na Zlatých pieskoch bude otvorené v nočných hodinách ešte do 1. marca 2019. Za zmenou stojí najmä slabé využívanie týchto služieb, ale dôvody na zrušenie nonstop predaja boli aj ekonomické charakteru.

Tesco už totiž týmto spôsobom nebude musieť svojim zamestnancom priplácať za nočné mzdy. Čas predaja začal obchodný reťazec Tesco skracovať už v roku 2015, čím sa pomaly ale isto blížil k finálnemu zrušeniu nonstop predaja na celom Slovensku.

Anketa:
Bude ti nonstop predaj v Tescu chýbať?
Áno, túto možnosť som využíval
Nie, túto možnosť som nevyužíval
Áno, túto možnosť som využíval
64 %
652 Hlasov
Nie, túto možnosť som nevyužíval
36 %
360 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia