Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. marca 2019, 11:16
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Na zrušenom koncerte Nicki Minaj (ex)fanúšikovia bučali a skandovali meno Cardi B

HUDBA NICKI MINAJ
Uložiť Uložené

Nicki Blamáž, resp. Nicki Sabotáž po sebe v Európe zanecháva spúšť, skomplikované aj zrušené koncerty a fanúšikom má čo vysvetľovať.

Nicki Minaj vydala v minulom roku úspešný album Queen, s ktorým sa dokázala v rebríčkoch Billboardu predbiehať s tými najlepšími. Aj napriek tomu však podľa slovenských organizátorov nebol o jej turné za veľkou mlákou veľký záujem, a tak ho zorganizovala v Európe, vrátane zastávky na Slovensku. 

Pre domácich rapových fanúšikov to bola najprv veľmi potešujúca informácia, keďže tak hviezdného interpreta sme v našich končinách dlho nemali. Dnes už vieme, že jej vystúpenie na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu nakoniec neprebehlo, pričom ako oficiálny dôvod uviedla technické problémy

Samotní organizátori slovenského koncertu nám v rozhovore prezradili, ako to celé v skutočnosti bolo, pričom poukázali hlavne na nespokojnosť americkej raperky s počtom návštevníkov, ktorých malo byť okolo 5-tisíc

Odporúčané
Organizátor koncertu Nicki Minaj: Vyplatili sme honorár niekoľko 100-tisíc eur, o jej vystúpenie nebol záujem ani v USA (Rozhovor) Organizátor koncertu Nicki Minaj: Vyplatili sme honorár niekoľko 100-tisíc eur, o jej vystúpenie nebol záujem ani v USA (Rozhovor) 23. februára 2019, 19:28

Turné pokračovalo ďalej a komplikácie podľa dostupných informácií boli nielen v Budapešti, ale aj v Berlíne. Aj keď už Slováci pomaly zabudli, čo sa vlastne stalo, počas posledného víkendu mali možnosť pripomenúť si to vďaka ďalšej zrušenej zastávke, tentokrát vo francúzskom Bordeaux.

Opäť sa opakoval totožný scenár ako v Bratislave. Oficiálne oznámil manažment Nicki Minaj, že dôvodom sú technické komplikácie a na vine je budova, resp. ľudia, ktorí mali na starosti zabezpečenie pódií po technickej stránke. Podobne ako na Slovensku, aj tu sa len pár hodín na to dozvedáme nové skutočnosti, konkrétne od jedného zo zamestnancov koncertnej sály, ktorý nabral odvahu a prezradil, čo sa počas stavby pódia dialo. 

Odporúčané
Zamestnanec koncertnej sály tvrdí, že Nicki Minaj klame. Odmietla hrať pred 5 000 ľuďmi, od šiestej večer vedeli, že nevystúpi Zamestnanec koncertnej sály tvrdí, že Nicki Minaj klame. Odmietla hrať pred 5 000 ľuďmi, od šiestej večer vedeli, že nevystúpi 10. marca 2019, 3:27

V skutočnosti už o šiestej večer organizátori aj manažment vedeli, že sa vystúpenie konať nebude a slovenských fanúšikov už neprekvapí, že Nicki nebola ochotná ukázať svoju show pred 5 000 fanúšikmi ani v Bordeaux. My sme už kompetentných zástupcov Gérard Drouot Productions oslovili, ale dostali sme len veľmi univerzálnu odpoveď, kde tvrdili, že sa situácia intenzívne prešetruje, a tak sa k nej zatiaľ nebudú vyjadrovať. 

Postupne sa na verejnosť dostávajú aj záznamy (ex)fanúšikov zo sály The Arkea Arena of Bordeaux, kde môžeme vidieť, ako návštevníci interpretkou po oznámení, že koncert nebude, pohŕdajú. Bučali na ňu, vykrikovali a po čase si uvedomili, že najlepšie bude začať zborovo skandovať meno jej konkurentky a do veľkej miery súperky – Cardi B. 

Tá je na rozdiel od Nicki obľúbenkyňou na celom svete a čo sa týka návštevnosti koncertov, všade kam príde, búra rekordy. Len pre doplnenie, ešte sme požiadali o vyjadrenie aj kompetentných za slovenskú agentúru XL Promotion, keďže nás zaujímalo, či majú k situácií viac informácií. Zatiaľ prezradili len to, že sa s Francúzmi o zrušenom koncerte informovali. 

Zároveň dodávajú, že sa im podarilo vrátiť peniaze už viac ako polovici poškodeným na Slovensku a ešte zvažujú, či sa s organizátormi v Bordeaux budú kvôli totožnému scenáru nejako spájať. 

Krátky záznam, na ktorom je vidieť, ako bývalí fanúšikovia kričia a bučia na Nicki Minaj. Následne ešte skandujú meno Cardi B. 

Anketa:
Máš radšej Cardi B alebo Nicki Minaj?
#teamcardi
#teamnicki
#teamcardi
92 %
2001 Hlasov
#teamnicki
8 %
167 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia