Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. februára 2019 o 14:05
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Eminem jedinou vetou opäť zničil Machine Gun Kellyho. Na koncerte chceli fanúšikovia počuť Killshot

HUDBA BORIS BECKER EMINEM
Uložiť Uložené

Americký raper sa po dlhšom čase vyjadril na margo konfliktu s MGK.

Určite si spomínaš na september minulého roku, keď vo svete amerického rapu rezonoval konflikt medzi Eminemom a Machine Gun Kellym. Eminem na svojom poslednom albume zdissoval množstvo nových raperov a moderných štýlov, na čo mu odpovedal práve Machine Gun Kelly v skladbe Rap Devil.

Ohradil sa proti urážkam, vraj je Eminem už starý raper a nie je vôbec relevantný. Názvom skladby reflektoval staršiu pieseň Rap God svojho konkurenta.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený HotNewHipHop® (@hotnewhiphop),

Fanúšikovia čakali, ako Eminem na diss track zareaguje. Raper sa zatvoril do štúdia a onedlho zverejnil odpoveď Killshot, kde MGK pomyselne zabil. Na nedávnom koncerte v austrálskom Brisbane čelil Eminem rozvášnenému publiku, ktoré v jednej chvíli očakávalo práve Killshot naživo.

Začali názov skladby hlasno skandovať, Eminem si situáciu užíval, ale keď konečne prehovoril, všetci pochopili, že žiadny diss track dnes nie je na programe.

Odporúčané
10 zaujímavostí o Eminemovi, o ktorých si (možno) nevedel 10 zaujímavostí o Eminemovi, o ktorých si (možno) nevedel 17. októbra 2022 o 9:30

Raper skonštatoval len „I would, but I can’t give that cocksucker anymore light.“ Jednoducho sa už nemá záujem vyjadrovať o MGK, pretože vždy, keď spomenie jeho meno, tak mu len zabezpečí zbytočnú publicitu, ktorú si ani nezaslúži.

Hneď potom dodal, nech publikum poriadne zaburáca pre seba a nech zabudne na celého MGK, veď je aj tak úplne irelevantný.

Domov
Zdieľať
Diskusia