Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. februára 2019, 15:38
Čas čítania 0:00
Vl Mi

KHL ešte neskončila, no Slovan určite skončí ako najhorší tím súťaže. Zatiaľ nazbieral žalostných 33 bodov

ŠPORT HOKEJ
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Slovan čakajú posledné dva zápasy sezóny, oba na ľade súpera. Jedno je však isté, slovenský klub skončí na poslednom mieste.

Trápenie Slovana v Kontinentálnej hokejovej lige (KHL) sa pomaly končí. Väčšina ľudí si zrejme povie, že konečne. Posledný domáci zápas odohrali hokejisti bratislavského klubu 13. februára, so svojimi vernými sa rozlúčili tesným víťazstvom 3:2 nad Dynamo Minsk. Potom ich čakali ešte štyri zápasy a polovicu z nich majú za sebou. Oba prehrali rozdielom triedy.

Prvý zápas bol proti CSKA Moskva, Slovan prehral 4:1. Predvčerom dostali nakladačku 5:0 proti Dinamu Riga. Aj práve vďaka výhre nad slovenským klubom Riga živí nádej na postup do play off.

KHL ešte neskončila, no Slovan určite skončí ako najhorší tím v NHL. Zatiaľ nazbieral žalostných 33 bodov
KHL ešte neskončila, no Slovan určite skončí ako najhorší tím v NHL. Zatiaľ nazbieral žalostných 33 bodov Zdroj: TASR

Posledné dva zápasy budú pre Slovan veľmi ťažké a je otázne, či vyhrajú aspoň jeden z nich. Nemá totiž poriadne kto chytať. Brankárska dvojka Jakub Štěpánek inzultoval rozhodcu a dostal stopku na 5 zápasov. Na posledné dva zápasy sa do bránky pravdepodobne postaví 18-ročný mladík Michal Vojvoda. Slovan hrá dnes proti Jokeritu a v piatok proti Soči.

Koniec KHL sa blíži a média aj verejnosť špekulujú, kde bude hrať Slovan budúcu sezónu. Niektorí by klub chceli opäť vidieť v druhej najlepšej hokejovej lige sveta. Je tu však veľa otáznikov. Bratislavský klub dlhodobo bojuje s finančnými ťažkosťami, klesá mu návštevnosť a platí mestu vysoký nájom za štadión. Na oficiálnom twitterovom účte Slovan pred nedávnom dokonca písal o alternatíve, že si budúcu sezónu v KHL možno nezahrá.

Domov
Zdieľať
Diskusia