Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. februára 2019, 8:09
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Nahnevaná Ariana Grande vybuchla na Twitteri, keď Mac Miller nezískal ocenenie Grammy za najlepší rapový album

HUDBA ARIANA GRANDE
Uložiť Uložené

Speváčka zostala frustrovaná z toho, že ocenenie nevyhral zosnulý Mac Miller.

Speváčka Ariana Grande sa nezúčastnila na udeľovaní cien Grammy, aj keď mala pôvodne na ceremónii vystúpiť. Na poslednú chvíľu svoju účasť zrušila, ale samozrejme si udeľovanie cien nenechala ujsť pri televíznej obrazovke. Vyhrala dokonca vlastnú sošku v kategórii Best Pop Vocal Album za počin Sweetener. Šou sledovala a najviac sa zrejme tešila na moment, keď sa bude vyhlasovať ocenenie za najlepší rapový album uplynulého roku.

V nomináciách sa objavilo viacero svetoznámych mien a medzi nimi figuroval aj Mac Miller s albumom Swimming, ktorý v septembri minulého roku tragicky zomrel. Ariana kedysi s raperom tvorila pár a podľa všetkého čakala, že cenu za najlepší rapový album získa práve on. Nestalo sa tak. Ceremónie sa pritom zúčastnila aj jeho matka.

Nahnevaná Ariana Grande vybuchla na Twitteri, keď Mac Miller nezískal ocenenie Grammy za najlepší rapový album
Zdroj: Twitter

Na pódiu dominovala Cardi B, pretože ocenenie získala vďaka albumu Invasion of Privacy. Raperka sa na večer dôkladne pripravila, pretože na sebe mala extravagantné šaty aj šperky z 90. rokov, čím na sociálnych sieťach spôsobila menší ošiaľ. Arianu však jej oblečenie ani album nezaujímali.

Odporúčané
Najlepší manažér, najhorší človek? Kto je Scooter Braun, ktorý dostal výpoveď od Justina Biebera aj Ariany Grande Najlepší manažér, najhorší človek? Kto je Scooter Braun, ktorý dostal výpoveď od Justina Biebera aj Ariany Grande 1. septembra 2023, 12:30

Keď bol vyhlásený výherca ocenenia za najlepší rapový album, okamžite zašla na Twitter, kde v priebehu minúty napísala niekoľko príspevkov, ako je ocenenie hlúpe a nezmyselné. Onedlho svoje reakcie zmazala a tweet o výhre Cardi B okomentovala srdiečkami, pričom skonštatovala, že jej reakcia nebola smerovaná na raperku, ale na ocenenie Grammys vo všeobecnosti.

Cardi B svojím outfitom rozhodne zaujala

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený CARDIVENOM (@iamcardib),

Domov
Zdieľať
Diskusia