Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. februára 2019, 9:39
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Nicki Minaj ide tvrdšie ako ASAP Rocky. V korune si naďalej vychutnáva jointa a nerešpektuje dresscode

HUDBA NICKI MINAJ
Uložiť Uložené

Dočkali sme sa videoklipu ku skladbe Runnin, ktorá bola pôvodne soundtrackom k filmu Creed II.

Mike WiLL Made-It patrí k najznámejším rapovým producentom na svete a na konte má desiatky zásadných hitov, na ktorých najčastejšie spolupracuje s hviezdami svetového formátu. V minulom roku zaknihoval dôležitú kolaboráciu s filmom Creed II, kde bolo jeho úlohou pripraviť sprievodnú hudbu a keďže ide o športovú drámu, práve rapový žáner vyhovoval tvorcom najviac. 

Suverénne najväčší záujem vzbudila skladba Runnin, pričom dôvodom je v prvom rade luxusné obsadenie. V zložení A$AP Rocky, A$AP Ferg a Nicki Minaj sme sa dočkali bangru, ktorý si jednoducho sprievodné video zaslúži. Ty si ho teraz môžeš vychutnať a sledovať tak, ako si kráľovná amerického rapu vychutnáva jointa a potom nezdravé jedlo. Klasika. 

Do pozornosti ešte dávame informáciu, že už o 2 týždne – presnejšie 22. februára bude Nicki vystupovať na bratislavskom zimnom štadióne Ondreja Nepelu. Lístky sú ešte stále k dispozícii na oficiálnej stránke organizátorov xl.sk. Okrem jednej z dvoch najlepších raperiek na planéte uvidíš aj nádejného Juice WRLD a slovenským predskokanom je Majk Spirit

Domov
Zdieľať
Diskusia