Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. januára 2019, 21:33
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Starček skúšal vrátiť vzácne Nike Mags za 11 000 €, či ho predajcovia oklamú, aby na ňom zarobili

MÓDA
Uložiť Uložené

Keď pošleš starčeka do obchodu s hriešne drahými topánkami.

Na svete existuje len niekoľko extrémne vzácnych párov tenisiek, ktoré by si mohol kúpiť pokojne aj za viac ako 10 000 €. Rozhodne do tejto skupiny patria tenisky Nike Mag.

Pred pár rokmi spôsobili revolúciu, pretože obsahujú systém, ktorý sa vie zaviazať „automaticky“. Prvýkrát sa do predaja dostali v roku 2011 a znovu v roku 2016, avšak zakaždým bolo dostupných len niekoľko párov.

Jeden z nich mali nedávno k dispozícii aj chalani z youtube kanálu Sole Fire Sneakers a vymysleli vtipný spôsob, ako ho využiť.

Na pomoc si zavolali staršieho pána, ktorý sa tváril, že o teniskách netušil absolútne nič. Následne ho poslali do viacerých obchodov s topánkami, kde by človek mohol predpokladať, že by predavači mali Nike Mags poznať.

Cieľom celého experimentu bolo zistiť, či sa medzi predavačmi nájde aj nečestný človek, ktorý sa bude snažiť staršieho pána oklamať, aby na ňom mohol zarobiť. Koniec koncov, momentálne sa Nike Mags na portáli FlightClub predávajú za viac ako 12-tisíc dolárov, takže by si teoreticky mohli kráľovsky zarobiť.

Domov
Zdieľať
Diskusia