Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. januára 2019, 22:07
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Žiadny nový film zo série Alien sa nechystá a ani ho tak skoro neuvidíme

Žiadny nový film zo série Alien sa nechystá a ani ho tak skoro neuvidíme
Zdroj: Fox
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Fox potvrdil, že hoci sa tento rok oslavuje 40. výročie značky, nemá nás čím veľmi potešiť.

Fox nám v posledných dňoch nerobí radosť. Najprv sa miesto ohlásenia pokračovania hernej pecky Alien: Isolation ukázala mobilná exkluzivita (fuj), potom sa oznámilo, že ďalšia veľká hra bude mutiplayerového charakteru (predstavte si Xenomorphov skákajúcich z lietadiel na štýl Battle Royale... správne, ďalšie fuj), no a naposledy sklamalo aj filmových fanúšikov.

Po Alien: Covenant (zase fuj) mal prísť pre-sequel (vlastne ani nevieme, čo to presne malo byť), v ktorom by hlavnú rolu zohrávali androidi a samotný Alien by sa odtlačil do úzadia (no koľko tých fuj dnes ešte vopchám do zátvorky, čo myslíte?). Režírovať mal zase Ridley Scott, ktorý sa v tom svete už úplne stratil a nechápe, že o jeho filozofické bludy nikto nemá záujem. A už vôbec nie o ďalšiu hru na píštaľke so sexuálnym podtónom (fuj).

 

Žiadny nový film zo série Alien sa nechystá a ani ho tak skoro neuvidíme

Covenant ale zdrvili kritici a aj fanúšikovia, a to celkom zaslúžene. Pohorel aj na poli kasových tržieb, a tak sa začalo špekulovať, či vôbec Fox dá Ridleymu zelenú. Vyzerá to tak, že dostali rozum a povedali si, že už toho prznenia legendárnej značky stačilo. A tak nám aktuálne potvrdzujú, že sa momentálne žiadny film zo série Votrelec nechystá.

Neteší to Katherine Waterston, hviezdu snímky Alien: Covenant, ktorá by sa ihneď do Alien: Awakening pustila. Nikto s ňou však ešte nič ohľadom pokračovania nepreberal. Zdá sa tak, že tohtoročné 40. výročie značky bude veľmi smutné.

Domov
Zdieľať
Diskusia