Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
11. januára 2019, 21:59
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Harry Potter a rezeň z Azkabanu. Slovenský moderátor zabáva ľudí svojím breptom zo správ

ZAUJÍMAVOSTI HARRY POTTER
Uložiť Uložené

Peter Varinský chcel divákov upozorniť na film Harry Potter a väzeň z Azkabanu.

Občas sa stane, že moderátori spravodajských relácií zaváhajú a prerieknu sa. V posledných dňoch na slovenskom internete rezonovala maličká obec Fekišovce z východného Slovenska, lenže v boji o najbizarnejšiu chvíľku najnovšie zabojoval moderátor Peter Varinský z Markízy.

Keď rozprával o športe, chcel použiť vtipnú metaforu s Harrym Potterom, avšak preriekol sa a väzňa z Azkabanu premenil na rezeň. Divákom preto porozprával o tom, ako sa frajeruje na štýl filmu Harry Potter a rezeň z Azkabanu, čo si Slováci okamžite všimli.

Na Facebooku sa hneď objavili záznamy samotného breptu a facebooková stránka Zomri už dokonca vymyslela aj prvú rezňovú fotomontáž, takže v nasledujúcich hodinách budeme zrejme počúvať vtipy o vyprážanom čarodejníkovi. 

Viacerí diváci pritom pochybujú o tom, že išlo o náhodné prerieknutie a Petra Varinského podozrievajú z toho, že slovo rezeň povedal schválne, aby ľudí pobavil. Nech je to už akokoľvek, výraz moderátora krátko po vyrieknutí slova rezeň naozaj stojí za to, čo už zistíš aj ty priamo v nasledujúcom videu.

Domov
Zdieľať
Diskusia