Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. januára 2019, 0:19
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Americká polícia vyžaduje DNA od Cristiana Ronalda. Chce ho porovnať s dôležitým dôkazom

ŠPORT CRISTIANO RONALDO LAS VEGAS
Uložiť Uložené

Policajti z Las Vegas sa údajne obrátili na talianske súdy.

Aj keď to už dlho vyzeralo tak, že obvinenie z údajného znásilnenia Cristiana Ronalda sa nebude nikam posúvať, situácia sa v posledných dňoch zmenila.

Nedávno sa bývalá priateľka portugalského futbalistu zaprisahala, že pomôže Američanke Kathryn Mayorge, ktorá ho zo znásilnenia obvinila, pričom Jasmine Lennard s ním vraj posledných 10 rokov aktívne komunikovala a on sa jej údajne vyhrážal dokonca aj smrťou.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Cristiano Ronaldo (@cristiano),

Spoza Atlantického oceánu preto prichádza novinka z polície v Las Vegas, ktorá mala podľa informácií Wall Street Journal požiadať talianske súdy, aby jej umožnili získať vzorku DNA Cristiana Ronalda.

Policajti by vraj chceli DNA porovnať s DNA nájdeným na šatách Mayorgy, ktorá po údajnom sexuálnom útoku zašla práve na políciu do Las Vegas, kde boli šaty uložené ako dôkazový materiál až doteraz.

Wall Street Journal mal tieto utajené informácie dostať od nemenovaného príslušníka policajného zboru, ktorý je s prípadom veľmi dobre oboznámený. Zatiaľ nevedno, či talianske súdy umožnili alebo umožnia získanie vzorky DNA, ale Ronaldo už v minulosti akékoľvek obvinenia rázne zmietol zo stola.

Odporúčané
KVÍZ: Hral Ronaldo za Juventus a Messi za AC Miláno? Uhádni, v ktorých tímoch pôsobili najväčšie futbalové hviezdy KVÍZ: Hral Ronaldo za Juventus a Messi za AC Miláno? Uhádni, v ktorých tímoch pôsobili najväčšie futbalové hviezdy 28. novembra 2023, 15:30

Aj keď Ronaldo obvinenia odmieta, Mayorge prostredníctvom svojich právnikov niekoľko mesiacov po stretnutí v Las Vegas vyplatil viac ako 300-tisíc eur, aby o incidente údajne mlčala.

Právnik Američanky sa už dávnejšie nechal počuť, že proces proti Ronaldovi dovedie do úspešného konca, aj keby ho mal prezentovať až pred najvyšším americkým súdom.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený futbolife.info (@futbolife.info),

Domov
Zdieľať
Diskusia