Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. decembra 2018, 18:56
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Bude Jude Law na strane Captain Marvel, alebo sa s nami Disney iba zahráva? V hre sú stále obe možnosti

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Hercova postava stále nie je definitívne potvrdená ani vyvrátená.

Až do dnešného dňa sme zo strany štúdia nemali žiadnym spôsobom potvrdené, koho role sa v pripravovanom Captain Marvel ujme slávny herec Jude Law. Pochopiteľne sa všeobecne verilo, že bude stvárňovať postavu Mar-Vella, vodcu elitného tímu Starforce.

Neskôr sa ale začali objavovať teórie, ktoré naznačovali, že Law v snímke zosobní zloducha menom Yon-Rogg. S ním (a ešte s vodcom Skrull – s Talosom) sa v komiksovej predlohe spojil Ronan the Accuser, známy z The Guardians of the Galaxy, aby dokázal vytvoriť konflikt medzi rasami Kree a Skrull.

Rozdiel medzi týmito dvomi menami je teda jasný. Buď by Law predstavoval kladnú postavu, alebo tú zápornú. Štúdio Disney ale na svojom webe nedávno zverejnilo fotografiu, kde herca označilo ako Mar-Vella, vodcu Starforce.

Jude Law bude pomáhať Captain Marvel ako Mar-Vell. Kto sa postaví na stranu zla?
Jude Law bude pomáhať Captain Marvel ako Mar-Vell. Kto sa postaví na stranu zla? Zdroj: Disney

Vyššie priložený text však štúdio po zdielaní zahraničnými webmi, ako napríklad EpicStream, urýchlene stiahlo. Buď teda týmto krokom nechcene potvrdili jeho pravú identitu, alebo fanúšikov zámerne znova zmiatli tak, aby si mysleli, že Jude Law bude nakoniec „klaďasom“.

V prípade prvej z možností by sa do pozície hlavného zloducha za rasu Kree mohol postaviť práve Ronan, ktorý sa snažil životy hrdinov znepríjemňovať už v The Guardians of the Galaxy. Za rasu Skrull by mal naďalej najväčšiu zlobu robiť jej vodca Talos.

Či sa s nami Disney len cielene zahráva, alebo bude Jude Law naozaj Mar-Vellom, to zistíme na Slovensku a v Česku najskôr 7. marca (březen) 2019, kedy je plánovaná premiéra. Čo si o tomto „úniku“ myslíš ty? Viac informácií o snímke nájdeš v tomto vlákne.

Nové fotografie

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa AG MEDIA NEWS (@agmedianews),

Nový promo art

Domov
Zdieľať
Diskusia